dijous, 3 d’octubre del 2013

El Santfe torna a un escenari inoblidable

Aquest diumenge a les 12 el el Santfeliuenc FC tornarà a trepitjar un camp ben estimat i que ja forma part de la memòria esportiva de l'esport de la ciutat: el Municipal d'El Masnou. 119 dies han passat des que el passat 9 de juny el Santfe fes el primer pas camí de Tercera. Els gols d'Iván Peralta i Josele van fer que els blanc-i-blaus fessin un cop d'autoritat que sis dies més tard i amb Les Grases a vessar va ser ratificat. 108 anys havien pagat la pena i la capacitat de resistència havia rebut el premi més cobejats per moltres generacions.

El directe a través de Ràdio Sant Feliu i descomptes per a socis
Ràdio Sant Feliu oferirà en directe el partit des de terres maresmenques. La retransmissió començarà a les 11:30 hores i la podeu seguir a través del 105.3 FM o per Internet mitjançant una de les tres modalitats d'audició.
D'altra banda, les directives del CD Masnou i del Santfeliuenc FC han arribat a un acord perquè els socis blanc-i-blaus tinguin un descompte en adquirir l'entrada. Si el preu de l'entrada s'ha fixat en 12 euros, els nostres socis en pagaran 8. Per fer vàlid el descompte caldrà ensenyar el carnet.

David Arcos "Palote" passa per la Xarxa
El nostre estimat Arcos "Palote" ha passat per les càmeres de la Xarxa de Televisions Locals en un bonic reportatge que podeu veure aquí. El gran futbolista del Santfeliuenc repassa la seva trajectòria esportiva, recorda l'episodi d'amnèsia que el va privar de memòria durant cinc dies o la seva vida consagrada a l'esport i a la vida natural en la seva masia al Delta del Llobregat a la seva ciutat del Prat. Arcos no pensa en la retirada i sí a seguir vinculat al futbol transmetent saviesa als més joves. Una figura genuïna i insubstituïble.

 David Arcos signant la renovació per un Santfe de Tercera Divisió