dissabte, 2 de novembre del 2013

El Santfeliuenc tanca el cicle de 4 derbis a Castelldefels contra un rival necessitat

UE CASTELLDEFELS - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: CARLOS RODRÍGUEZ ENRIQUE (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL ELS CANYARS
DATA: 3 DE NOVEMBRE
HORA: 12 
RÀDIO SANT FELIU (11:30 HORES)
PREVISIÓ DE TEMPS: MATÍA AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Els Canyars posarà el punt final al primer cicle de quatre derbis que ha encadent el Santfeliuenc en la seva primera aventura a Tercera. Santfeliuencs i castelldefellencs van mantenir una encesa rivalitat durant bona part dels anys 90 a Primera Regional i a Regional Preferent tant a l'antic camp de la Via Fèrria com a Municipal de la Rambla. Des del de 1999, però, ni grocs ni blanc-i-blaus es trobaven en partit oficial.
Andrés González ha preparat la visita a Castelldefels conscient que s'enfronta a un equip necessitat de punts però que travessa el millor moment de la temporada atès que ha aconseguit dues victòries consecutives. Els blanc-i-blaus recuperen per a diumenge Dani Ortiz després d'haver complert el partit de sanció per acumulació de grogues i és dubte Gerard Rovira. 

Entrada a 5 euros i transmissió mitjançant Ràdio Sant Feliu
Un cop més us recordem que gràcies a l'acord signat pels clubs del Baix Llobregat tot els associats del Santfeliuenc pagaran una entrada reduïda de cinc euros. Per tal motiu reclamem una presència massiva dels nostres seguidors per a un partit que sempre és atractiu i que feia 14 temporades que no es repetia. En tot cas Ràdio Sant Feliu retransmetrà de manera íntegra el derbi amb connexió a partir de les 11:30 hores.

Javier Pastor, un futbolista que va marcar un temps amb les dues samarretes
Si hi ha un futbolista que unifica la memoria de les dues entitat aquest és Javier Pastor Cañadas. L'espigat i carismàtic futbolista santfeliuenc es va convertir en el jugador emblemàtic de l'equip mariner en aconseguir un gol contra el Cambrils que va valer el primer ascens a Primera Catalana. Pastor va marcar una època en el Castelldefels de Primera Catalana i de Tercera i després va tornar a Sant Feliu per posar els fonaments del que avui és el Santfe de Tercera.

La UE Castelldefels, obligat a ressetejar per continuar a Tercera
La UE Castelldefels ha viscut una dècada meravellosa a Tercera. La d'enguany, però, no està sent una temporada tranquil·la ja que una inversió prèvia va fallar i la directiva s'ha vist obligada a refer el pressupost a contrarrellotge i a donar algunes baixes. Tot i així l'equip ha capgirat la dinàmica i dues vitòries consectutives .Rubí i Vilassar de Mar- han permès els futbolistes que entrena el jove Dani Fernández -ex futbol base de l'Espanyol- mirar el futur amb més optimisme. Els grocs combinen l'experiència de futbolistes amb un llarg recorregut al futbol espanyol com ara Jorge Sanchez, Rubén Epitié, Cervantes o David Pociello amb joves amb un gran futur com Sergi Rosselló, Pol Roigé, Arnau García etc. Un rival perillós. que li agrada un futbol directe i ràpid i que arriba molt alt de moral després de travessar un principi de lliga molt complicat i agreujat per circumstàncies extresportives.

Plantilla:
Porters: David Pociello (Atl Monzón) i August (Sant Andreu, juvenil).
Defenses: Marc Martínez, Uri Grau, Aitor Lario (Gramenet), Josué, Aleix Camps, Gerard Martínez (Gramenet B) i Xavi Rosello (Badalona, juvenil).
Migcampistes: Sergio Prieto, Jorge Sánchez, Cano, Roky, Arnau (Sabadell B) i Oriol Cortés (Júpiter).
Davanters: Gilberto, Cervantes (Gavà CF ), Sergi Pastells (Gramenet B), Rubén Epitié (Europa) i Pol Roigé (Cornellà, juvenil).

Dades del club:
UE Castelldefels
Fundació: 1948
Indumentària: samarreta groga i pantaló blau
President: Jordi Julià
Estadi: Els Canyars
Aforament: 1.500 espectadors
Socis: 450
Temporades a Tercera: 11 (2013-2014)
web: www.uescastelldefels.es

El precedent:
Regional Preferent, temporada 1998-1999
Jornada 5 (5-10-1998), Castelldefels 1 (David Martín, 50') - Santfeliuenc FC 0
Jornada 22 (28-02-1999), Santfeliuenc FC 0 - UE Castelldefels 0


1 comentari:

jesus m. ha dit...

Recuerdo el ultimo encuentro todavia, el Castelldefels acabo con 3 expulsados y aun asi el Sanfe no era capaz de crear alguna ocasion de gol. Y sobretodo me acuerdo de algo raro de ver, ver jugar a Pastor como visitante.

Un saludo y viska el Sanfe!!