divendres, 8 de novembre del 2013

Santfeliuenc - Europa, passió, il·lusió, història... Tot Sant Feliu a Les Grases

SANTFELIUENC FC - CE EUROPA
ÀRBITRE: DAVID JORGE CONEJO RODRÍGUEZ (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
DATA: 9 DE NOVEMBRE
HORA: 18
PREVISIÓ DE TEMPS: TARDA VESPRE AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 16 GRAUS


Passió i història es conjuminaran aquest dissabte per gaudir d'un dels grans partits del futbol català que es juguen aquest cap de setmana a totes les categories i per primer cop a Tercera Divisió. Per a Sant Feliu i el seu esport és més que un partit i és també el premi a una trajectòria meteòrica que ha portat els blanc-i-blaus a Tercera i amb debut per la porta gran. Si el Santfeliuenc es juga el somni d'acabar la tarda de dissabte compartint el segon lloc amb els europeistes, per als graciens els tres punts són una obligació en la seva persecució pel lideratge.

Tot a punt
El Santfeliuenc ha treballat de manera intensa al llarg de la setmana per arribar al gran matx en plenes condicions. Tothom confia a donar una gran imatge si bé tothom també coneix el potencia d'un Europa que està obligat com a poc a jugar la promoció d'ascens. Andrés González recupera Nacho Ruiz i és dubte Dani Maldonado.

Estrena de la graderia i altres coses
Com tothom ja sap a aquestes hores els socis i aficionats que s'apropin a Les Grases podran ocupar per fi les flamants graderies molt ben guardines amb els centenaris colors blanc-i-blaus de la nostra samarreta. L'obra encara no està completada i l'Ajuntament es reserva una data per a la inauguració oficial. En tot cas el que sí podrem fer des d'aquest dissabte és gaudir de la Tercera amb una panoràmica impressionant. A més tots els seguidors que ho desitgin podran fer-se amb una bufanda a les taquilles. I la campanya de socis segueix el seu camí i qui ho vulgui fer també podrà donar-s'hi d'alta.

CE Europa, la força del destí
La centenària entitat de la Vila de Gràcia sospira per un ascens a Segona B en la temporada de les noces d'or a Tercera. L'Europa condensa el bo i millor de la història del futbol i de l'esport catalans. Un equip amb 106 anys que representa un barri barceloní amb una forta personalitat i que fins i tot té llibre i pel·lícula de la seva història. El realitzador Carles Balagué va fer un documental que resseguia les traces esportives, socials i polítiques dels escapulats. 
Si la temporada passada l'ascens es va quedar ajornat a Aranda de Duero enguany amb l'experiència acumulada i els reforços que han equilibrat la plantilla somiar amb una promoció i anar més enllà no és cap gosadia. Pedro Dólera és l'artífex que els escapulats aspirin a tot. La pressió de la història i la força del destí marquen objectius ambiciosos per satisfer una de les aficions més nombroses de tota la categoria -entre 800 i 1.200 persones són habituals durant la lliga i prop de 3.500 s'hi van donar cita al partit de promoció contra l'Arandina-. L'equilibri en totes les seves línies és la principal arma escapulada: un porter veterà com Rafa Leva; una defensa solvent amb Álex Cano -germà del davanter del Santfe Carlos Cano-, Víctor Durán o Alberto González; migcampistes molt creatius com Javi Lara, Charly Ruiz, Valderas o Carlos Guzmán; i davanters versàtils com Ramon Rovira, Roberto Camacho, Javi Sánchez o Diego. Un equip, doncs, de gran nivell i que es presenta com un dels gran aspirants a emportar-se el primer lloc.

Plantilla:
Porters: Rafa Leva i Eloi.
Defenses: Alberto, Cano. Édgar, Xavi León, Víctor Durán, Alegre (Gavà CF) i Guillem (Gramenet).
Migcampistes: Javi Lara, Valderas, Guzmán, Marc Esteban (Gramenet), Charly Ruiz (Prat) i Del Moral (Santboià).
Davanters: Roberto Camacho, Diego, Ramon Rovira, Cebri i Javi Sánchez (Rubí).

Dades del club:
CE Europa
Fundació: 5 de juny de 1907
Indumentària: samarreta blanca amb escapulat blau i pantaló blau
President: Guillaume de Bode (setena temporada)
Estadi: Nou Sardenya
Aforament: 7.000 espectadors
Socis: 1.800
Temporades a Tercera: 50 (temporada 2013-2014)
web: www.ceeuropa.cat


El Santfeliuenc durant la sessió d'entrenament de dimarts