divendres, 8 de novembre del 2013

Santfeliuenc i Europa tanquen un acord en el preu de l'entrada per als socis

Les directives del Santfeliuenc FC i del CE Europa han tancat un acord per tal que el preu de l'entrada per als socis de tots dos equips sigui de només 5 €. L'acord començarà a tenir efecte aquest dissabte amb la visita de l'equip gracienc a Les Grases. A més, els socis de l'Europa podran accedir a tots els partits que disputi el nostre primer equip a Les Grases per 5 €. De manera recíproca, els socis del Santfeliuenc gaudiran del mateix preu en tots els partits que l'Europa disputi al Nou Sardenya a partir de la propera setmana. Per fer efectiu el descompte serà imprescindible portar el carnet i mostrar-lo a la taquilla.
Els socis del Santfeliuenc tenen entrada gratuïta a tots els partits que jugui el nostre primer equip a Les Grases.

Un acord que de mica en mica s'eixampla
L'acord ve a sumar-se al que en el seu dia van signar El Prat, Santboià, Cornellà, Castelldefels i Santfeliuenc pel qual els socis d'aquests cinc equips baix llobregatins poden gaudir de futbol per només 5€ en tots els partits que disputin els signants al seu estadi. En temps de crisi el futbol i els clubs han de vetllar perquè tota la ciutadania pugui gaudir sense exclusions d'aquest gran esport.

Les Grases serà un clam aquest dissabte. Què no t'ho expliquin. No et quedis a casa i gaudeix amb un partit que serà més que un partit!

Font de la imatge: www.ceuropa.cat