Un gol d'Álex Bolaños rescata un punt merescut

ÀRBITRE: VICENTE MUÑOZ BAQUERO (DELEGACIÓ DE TERRASSA)
CAMP MUNICIPAL DE LA POBLA DE MAFUMET
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TEMPS: CEL ASSOLELLAT I SOL QUE PICAVA; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Un gran gol de falta d'Álex Bolaños (80') va rescatar un punt més que merescut per a un Santfeliuenc que va poder guanyar, que potser va perdonar massa a les acaballes del primer temps i que finalment es va haver de conformar amb un empat que no és poca cosa davant un rival interessant. El migcampista blanc-i-blau va jugar la darrera mitja hora malgrat els problemes que arrossega en un genoll. La Pobla de Mafumet va demostrar qualitat i també va gaudir d'alguna boca ocasió si bé va oferir massa dubtes defensius que el Santfeliuenc no va saber aprofitar.
El Santfeliuenc tornava a trepitjar el camp de La Pobla de Mafumet després de 15 anys d'absència. I els primers minuts no van convidar a l'optimisme ja que els tarragonins van prémer l'accelerador, primer amb un xut enverinat de Víctor Bertomeu i acte seguit amb una penetració per banda esquerra d'Éric Via. No va ser fins al quart d'hora quan els d'Andrés González van anar suavitzant les ànsies locals. Carles Tena va agafar el control del mig de camp i, a poc a poc, el Santfeliuenc es va apropar a l'àrea tarragonina cada cop amb més insistència. El futbolistes de banda blanc-i-blaus guanyaven l'esquena als defensors granes i així al minut 21 una cavalcada de Dani Maldonado va acabar amb un tret potent que es va estavellar a la part superior del travesser. Va ser l'inici dels millors minuts santfeliuencs. Els locals van tenir al llarg de tot el matx molts problemes per treure la pilota en joc des de parcel·la defensiva i el Santfeliuenc ho mirava d'aprofitar. Un únic avís de Jordi Roca (32') que va aturar Carlos va donar pas a una successió d'oportunitats amb color blanc-i-blau. Éric, Maldonado i Cano en dues ocasions, especialment en una rematada en cursa que va marxar desviada, van coquetejar amb el gol. Al descans, empat a 1 i sensació entre l'afició blanc-i-blava que no s'havien espremut totes les opcions per arribar a l'intermedi amb avantatge.
La represa no va canviar gaire el guió. El Santfeliuenc portava de manera clara la iniciativa i al minut 53 Dani Maldonado va provar la qualitat d'Aleix Manzano en una rematada enverinada des de la frontal de l'àrea que va demostrar la qualitat del porter tarragoní. Els locals van reaccionar acte seguit i Sergi Gestí també va provar la classe de Carlos. Tanmateix al minut 59 el guió es trencava i de la pitjor manera. Una bonica triangulació entre Víctor Bertomeu la va culminar a la xarxa Sergi Gestí superant la sortida de Carlos. Una galleda d'aigua ben freda i sobretot per inesperada. El gol va fer mal i el Santfeliuenc va quedar noquejat i durant molts minuts amb poca capacitat de reacció. Van ser minuts en què Cano, Éric i Maldonado es barallaven esterilment amb els defensors locals. Fins que va arribar la jugada que va restablir el guió. Una falta al vèrtex esquerre de l'area de la Pobla va ser executada de manera magistral per Álex Bolaños, amb bot inclòs de pilota dins l'àrea petita, que va superar l'estirada d'Aleix Manzano. Era l'empat. Un gol que va ser molt celebrat que suposava salver un punt vital. Als darrers deu minuts tots dos equips van buscar el gol de la victòria. Un fantàstic cop de cap de Cano va llepar l'escaire però la Pobla va fregar el gol en una dobre rematada on va aparèixer el salvador etern Carlos. Al final, empat a 1 que deixava satisfet tothom si bé el Santfeliuenc va perdonar massa sobretot al tram final del primer temps quan la sentor a gol s'ensumava. I ara tothom a pensar i viure els 45 minuts pendents contra el Manlleu. Serà dijous a les 20:30 hores i amb portes obertes a Les Grases.

CF Pobla Mafumet: Aleix Manzano, Marc Duran, Éric Via, Miki Ramírez, Aitor Casas, Diakité, Víctor Bertomeu, David Díaz (Marc Vadillo, 72'), Abel Rita (Emaná, 67') (Bueno, 84'), Jordi Roca i Sergi Gestí.
Santfeliuenc FC: Carlos, Alberto (Nacho Ruiz, 84'), Gerard Rovira, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Éric Pacheco, Gordillo (Álex Bolaños, 61'), Cano, Maldonado (Jonhy, 77') i Édgar.

Gols:
1 - 0, Sergi Gestí, 59'.
1 - 1, Álex Bolaños, 80'.

Àrbitres: Muñoz Baquero, la seva actuació va ser correcta. Va mostrar targeta groga els locals Miki Ramírez, David Díaz, Abel Rita, Marc Duran, Éric Via; i els santfeliuenc Éric Pacheco. Va expulsar per doble targeta groga Marc Duran (89').

Incidències: La Pobla de Mafumet va aprofitar la visita del Santfeliuenc FC per presentar el seu futbol base. 280 esportistes en una població de 2.900 habitants.