divendres, 10 de gener del 2014

Comença la revàlida. El Santfeliuenc rep a Les Grases el Vilassar amb fam de tres punts

SANTFELIUENC FC - UE VILASSAR DE MAR
ÀRBITRE: JORDI MOLINA FERNÁNDEZ (DELEGACIO DE SABADELL)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
DATA: 11 DE GENER
HORA: 18
TEMPS PREVIST: CEL COBERT I TEMPERATURA DE 14 GRAUS

Cal sumar de tres en tres. Arriba l'hora de la veritat, l'hora en què es dibuixen tendències clares que anuncien el desenllaç de la lliga i el Santfeliuenc es veu obligat a trencar amb decisió la dinàmica de set partits sense conèixer la victòria. I ho ha de fer davant un rival que arriba a Sant Feliu a la part baixa de la classificació (dinovè classificat) amb 13 punts però que en les darreres jornades s'ha reforçat buscant fugir de les tres places del furgó de cua.
Andrés González ha preparat el partit sabent que podrà tornar a comptar amb el concurs de Josele. El davanter blanc-i-blau reapareix després de tres mesos d'absència i ha de ser una peça clau en la recuperació del joc ofensiu. Carles Tena, amb molèsties al menisc, serà baixa. Un contratemps més en una temporada excessivament condicionada per les baixes.

Les Grases ha de tornar a registrar una gran entrada
El protagonisme de l'afició de Sant Feliu ha de tornar a ser el factor clau. Les graderies de Les Grases són una de les més animades de Tercera Divisió i recullen elogis fins i tot dels rivals, i en el tram final de lliga -9 partits es disputaran al feu santfeliuenc- encara ho han de ser més. Ens va a tots el manteniment del Santfeliuenc en una gran categoria que hem trigat 108 anys a conquerir.

El Vilassar de Mar, a pescar a Les Grases
L'equip del Maresme arriba a Sant Feliu amb un balanç pobre d'una victòria i set derrotes a domicili, si bé l'única victòria va ser en el darrer partit jugat com a visitant i al camp d'un gran com el Rubí. Els de Toni Fuentes han estat tota la lliga en posicions de descens i lluitant amb la Gramenet per allunyar-se del fanalet vermell. En les últimes setmanes el veterà Samuel Bayón (Badalona), Bangoura (Real Múrcia B) i kike Amador (Gramenet) han reforçat un col·lectiu que ha patit les baixes de dos seus fitxatges amb més nom: el retirat David Prats i Guillem Creus. Els blanc-i-vermells són a sis punts del primer lloc de permanència que ocupa a hores d'ara el Castelldefels.
Al partit de la primera volta el Santfeliuenc va estrenar-se a Tercera a Vilassar amb un gol per a a història d'Álex Bolaños, el primer dels blanc-i-blaus a la categoria de bronze bronze del futbol espanyol.