dissabte, 11 de gener del 2014

El Santfeliuenc perd aire i necessitarà redreçar el rumb

SANTFELIUENC FC 1 (JOSERRA, 55') - UE VILASSAR MAR 2 (BANGU, 12' I BANGU, 92')
ÀRBITRE: JORDI MOLINA FERNÁNDEZ (DELEGACIÓ DE SABADELL)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB CEL COBERT I TEMPERATURA AGRADABLE, 15 GRAUS

Derrota amarga i perillosa. El Santfeliuenc encadena vuit partits sense guanyar i a més ho fa caient contra un rival que es troba en posició de descens. Un partit marcat a foc per l'expulsió de Cano (68'). Quan més insistent i convençut era el domini del Santfe l'espulsió de davanter va fer molt de mal. Els blanc-i-blaus van anar reculant i el Vilassar de Mar ho va aprofitar per posar setge Carlos. Al minut 92 Bangu feia el segon gol. Abans el mateix Bangu va aprofitar una desgraciada acció de falta d'entesa entre Gerard Rovira i Carlos per estrenar el marcador. Joserra va empatar al minut 55. L'afició va marxar empipada amb l'actitud prepotent i obstinadament protagonista del col·legiat sabadellenc Jordi Molina Fernández. El millor, el retor de Josele que ha de ser un dels referents per a tornar a veure el millor Santfeliuenc.
Al Santfeliuenc com ja és habitual en els darrers partits li costa agafar la temperatura dels partits i si això afegim un gol desgraciadíssim doncs les coses es posaven molt malament de principi. Bangu va aprofitar una falta d'entesa entre Gerard Rovira i Carlos per fer a plaer el primer gol. El Santfeliuenc va mirar de reaccionar però només va tenir una ocasió clara mitjançant una acció assajada culminada amb un llançament potent d'Edgar que va rebutjar Imanol.Una primera part poc reixida amb un Santfe amb poca capacitat per trenar joc de perill i un Vilassar de Mar que es va sentir massa còmode.
Després de la represa el Santfeliuenc va canviar de cara i es va apropar amb més alegria l'àrea maresmenca. Fruit d'això al minut 55 Joserra de cap a la sortida d´un córner va restablir l'equilibri al marcador. Abans Gerard Rovira havia avisat en una temptativa de rematada no reixida. Tanmateix quan més insistent i convençut era el domini blanc-i-blau Cano havia d'abandonar el camp per una decisió excessivament rigorosa del col·legiat. Arran de l'expulsió el Santfeliuenc es va descompondre de forma absoluta i el Vilassar de Mar es va fer amb el domini i va posar setge la porteria de Carlos. Bangu al minut 85 va donar el primer ensurt en un mà a mà que va salvar el porter local. La insistència maresmenca va rebre premi en el temps de descompte quan Bangu va engaltar de tisora una pilota imparable. Un cop de puny molt sever tot i que els visitants avisavem amb determinació. El Santfeliuenc suma el vuitè partit sense guanyar. L'afició va marxar molt empipada amb l'arbitratge del sabadellenc Jordi Molina Fernández que va voler jugar un paper que no li corresponia. Ara, però, cal passar pàgina de manera urgent i afrontar el desplaçament al camp de la Montañesa amb el convenciment de trencar d'una vegada aquesta dinàmica enverinada.

 
Santfeliuenc FC: Carlos, Nacho Ruiz, Faura, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Joserra (Fabri, 86'), Maldonado, Álex Bolaños, Éric Pacheco (Josele, 65'), Cano i Édgar (Gordillo, 79').
UE Vilassar Mar: Imanol, Adri, Peque, Fran, Edu Camps, De Frías (Edu Domingo, 65'), Dani Arqués (Galeano, 76'), Mendo (Guile, 87'), Bangu, Joan Vives i Vicente.

 
Gols:
0 -1, Bangu, 12'.
1 – 1, Joserra, 55'.
1 -2, Bangu, 92'.

Àrbitre: Molina Fernández, el seu arbitratge va pecar de protagonisme i prepotència, i va aconseguir empipar de valent l'afició. Va mostrar targeta groga als santfeliuencs Cano, Éric Pacheco, Álex Bolaños, Gerard Rovira i Carlos; i als visitants Dani Arqués, Mendo, Bangu, Galeano i De Frías. Va expulsar per doble amonestació: Cano (68') i va expulsar amb vermella directa: Andrés González 85') i Miguel Ángel Campoy (86').

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc ha se sortir més decidit i atrevit. Va concedir massa als primers minuts i a més va patir una acció molt dissortada que al final va costar un alt preu.
- L'expulsió de Cano ens va ensorrar d'una manera impensable.
- En el moment més delicat de la temporada és quan més hem de creure en aquest gran equip que tant ens ha fet gaudir i que ens continuarà fent gaudir.
- El Vilassar de Mar va demostrar un bon tracte de pilota i amb superioritat numèrica va explotar els seus recursos.