diumenge, 23 de febrer del 2014

El partit més il·lusionant

TERRASSA FC - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: VÍCTOR CABALLERO LEÓN (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
ESTADI OLÍMPIC DE TERRASSA
23 DE FEBRER
17 HORES
TEMPS PREVIST: TARDA ASSOLELLADA; TEMPERATURA DE 13 GRAUS

El partit més il·lusionant. El Santfeliuenc jugarà a l'Estadi Olímpic de Terrassa un dels partits més esperats de la lliga i que demostra de manera clara el salt de qualitat que ha fet el nostre equip. Fa set anys quan el Santfe viajava a la capital egarenca ho feia per jugar contra el Terrassa B i el Can Parellada; avui ho farà contra el primer equip de la ciutat i en un dels millors escenaris del futbol català.
El Santfeliuenc viatja a Terrassa convençut de fer les coses tan bé com les va fer a Palamós i també amb la sensació plaent que no hi ha res a perdre. Andrés González compta amb tota la plantilla excepte els lesionats Iván Peralta -que completa la fase final de la recuperació- i Pere, que ja no podrà tornar a calçar-se les botes fins a la propera temporada.

Ràdio Sant Feliu en directe a partir de les 16:30
Tots els qui no pugueu desplaçar-vos a Terrassa no oblideu que Ràdio Sant Feliu ofereix en directe la retransmissió del partit a partir de les 16:30 hores. Ho podeu escoltar al 105.3FM o a través d'Internet en una de les tres modalitat d'audició.

El Terrassa obligat a no regalar més punts
El Terrassa, un dels candidats obligats a jugar la fase d'ascens a Segona B, no està complint els objectius mínims tot i que durant una part de la temporada va estar entre els quatre primers. Ara és vuitè amb 40 punts el que sembla un bagatge massa menut per a un equip que per història i ciutat està obligat a jugar a Segona B. Miki Carrillo i la directiva vermella confien en la reacció d'un equip amb molts bons jugadors -Pere Segarra, Batanero, Jaime Fuentes, Pedro García, Isaac Maldonado o Carles Montoro- i que al partit d'anada jugat a Les Grases va oferir una més que notable imatge.