dilluns, 3 de febrer del 2014

Rumb a Palamós. El Santfe visitarà el degà

El proper diumenge a les 16:30 hores el Santfeliuenc s'estrenarà a l'Estadi Municipal de Palamós. Per primer cop palamosins i santfeliuencs es veuran les cares en feu empordanès. Un partit amb història, amb molta història entre el degà del futbol català -fundat el 1898- i el nostre equip que sumen 224 anys. I a més palamosins i santfeliuencs arriben a la jornada 24 en un gran moment. Els locals a només dos punts de les places de promoció a Segona B i els blanc-i-blaus després d'encadenar tres victories.

Un estadi fet per a Segona A
El Palamós és un dels equips catalans que ha militat al futbol professional espanyol. La temporada 1988-1989 va assolir l'ascens a la divisió de plata i durant sis gloriosos anys va passejar els colors groc-i-blaus pels millors estadis d'Espanya. L'ascens va suposar l'estrena d'un camp que va ser dels millors de la província de Girona i encara avui és un dels més atractius de Tercera Divisió. El proper diumenge el Santfeliuenc seguirà enriquint la seva centenària història trepitjant aquest gran escenari.

Un partit per passar una jornada a Palamós
Demanem que tots aquells que ho puguin fer que acompanyin l'equip per viure una gran jornada de futbol i per passar un dia a la vila baix empordanesa. De ben segur els colors blanc-i-blaus de Sentiment Immortal tindran un lloc a l'estadi. Per si no podeu viatjar-hi recordeu que Ràdio Sant Feliu (105.3FM) us explicarà tot el que passi a Palamós a partir de les 16:20 hores.

Resum del Santfeliuenc-Vilafranca
Ja podeu veure un bon resum del Santfe-Vilafranca gràcies al treball de Futbol Catalán Baix Llobregat. El podeu veure aquí I com ja és habitual estigueu atents a les imatges que cada dilluns ens serveix Futbol Cat i la Xarxa Esports. El Santfe està de moda i ens sentim afalagats per la magnífica resposta de l'afició. I la promesa és anar a més perquè estem plantant una llavor carregada de futur.

3 comentaris:

Eduard Llusà ha dit...

Tot buscant informacio del proper rival del Pala he vingut a petar al vostre blog.Nomes vull dir que el tracte a l'anada va ser exquisit per part de directiva i aficio de Sant Feliu i que el mateix rebreu per part nostra.I us ho diu un vetera que les ha vist de tots colors.Felicitats per la bona temporada que esteu fent i no dire que guanyi el millor perque vull que guanyi el meu Pala fins als entrenaments!jeje.Rebeu una cordial salutacio

Anònim ha dit...

Bueno sólo decirte,que es un orgullo leer esas palabras,el domingo estaremos en vuestro feudo,esperando ver y disfrutar de un magnífico partido de fútbol,que esa es nuestra pasión.El domingo nos vemos amigo, y que gane el mejor y si puede ser mi Santfe querido!!una abraçada.

Anònim ha dit...

Muy buenas,agradecer tus palabras por la parte que me toca,intentamos tratar como nos gusta que nos traten,al fin y al cabo compartimos pasión,Si te soy sincero me gustaría ganar el domingo y a partir de ahí te deseo toda la suerte del mundo!!sin más un cordial saludo.Joaquín & Iker