ÀRBITRE: ALBERT CATALÀ FERRAN (DELEGACIÓ LLEIDA)
MUNICIPAL CAN TORELLÓ
ASSISTÈNCIA: 250 ESPECTADORS
TEMPS: MATÍ AMB SOL I NÚVOLS, RÀFEGUES DE VENT I TEMPERATURA DE 15 GRAUS

El millor Santfeliuenc, el que ens agrada, el que es mostra treballador, seriós, convençut i poderós va comparèixer a Gavà per guanyar amb autoritat i segellar la continuïtat a Tercera de manera gairebé matemàtica. Un gol d'oportunisme de Gerard Rovira -que trencava una sequera de 409 minuts sense veure porta- i un golàs de falta d'Álex Bolaños van plasmar la clara superioritat del Santfe davant un Gavà desdibuixat que va amenaçar molt tímidament la porteria del debutant Alberto Cantero. Can Torelló va ser propici i va servir d'escenari per posar punt final a una mala ratxa de quatre derrotes, tot i que cal admetre que ens hauria agradat guanyar a la Bòbila.
Des dels primers minuts es va veure un Santfeliuenc amb més decisió que en els darrers temps de cara a porteria. Amb el vent en contra durant la primera meitat una rematada de Dani Maldonado (8') va ser el primer avís. Cano, Josele i Édgar van superar la defensa gavanenca que deixava la iniciativa a la davantera blanc-i-blava. Una brillant acció ofensiva de Josele (15') desfent-se de quatre rivals però morint davant la sortida de Pacheco va ser el segon avís. El Gavà va inquietar molt poc el debutant Alberto que només va haver de mantenir la concentració en algunes centrades i cessions que es podien haver enverinat per les ràfegues de vent en contra. Al descans, empat a zero i amb la sensació que si el Santfeliuenc premia l'accelerador podia imposar-se un Gavà massa tou.
Després de la represa el gol. I el gol blanc-i-blau va matinar. Al minut 49 una falta lateral executada per Édgar  va anar al cap de Nacho Ruiz que va picar la pilota i el rebuig defectuós de Pacheco, que no va aconseguir fer-se amb la pilota, va trobar el pitjor enemic: Gerard Rovira. El magnífic central, molt atent a l'acció, va posar la bota per introduir la pilota a la xarxa. Fi a 409 minuts de sequera golejadora. El gol a més va venir acompanyat quatre minuts més tard per l'expulsió -dues grogues- del central gavanenc Luca Ferrone. L'escenari no podia ser més propici. El Santfeliuenc es va fer amb domini més plàcid. Josele al 63' podria haver fet el segon si hagués aprofitat de cap una centrada un xic forçada d'Édgar Mayor. Malgrat que la superioritat santfeliuenca era clara el local David Jiménez va donar un parell d'ensurts. Primer en un cop de cap que va agafar un pèl avançat Alberto Cantero i després en una jugada individual per banda esquera que va culminar en una centrada perillosa. El Santfeliuenc havia de tancar el derbi. I al minut 73 una falta a la balconada de l'àrea gran la va resoldre Álex Bolaños amb una de les seves genialitats que servia per posar el 0 a 2 i segellar la victòria. Els darrers 15 minuts van ser el que en argot basquetbolístic es coneix com els minuts escombraria. El Santfeliuenc va controlar el joc i va anar deixant morir un dels partits més còmodes de la temporada. Una gran feina de conjunt per sumar tres punts que garanteixen, ara sí, la continuïtat a Tercera Divisió. La Tercera tornará a passar per Sant Feliu la temporada 2014-2015. Però abans, el proper dissabte, caldrà tornar a Les Grases per viure tota la passió per un gran equip.

Gavà CF: Pacheco, Juanito, Alberto, Luca Ferrone, Blanchart, Uri, David Jiménez, Aitor Unzué, Fran Orellana (David Biyong, 70'), Borreda (Julián, 74') i Quiles (Grau, 60').
Santfeliuenc FC: Alberto Cantero, Nacho Ruiz, Alberto, Joserra, Gerard Rovira, Tena, Maldonado (Marcos López, 85'), Álex Bolaños (Gordillo, 79'), Cano (Faura, 76'), Josele i Édgar.

Gols:
0 - 1, Gerard Rovira, 49'.
0 - 2, Álex Bolaños, 73'.

Àrbitre: Català Ferran, la seva actuaciño va ser correcta. Va amonestar el local Luca Ferrone i els santfeliuencs Álex Bolaños, Josele, Gordillo i Faura.

Quadern de notes:
- Una victòria convincent per segellar la continuïtat a Tercera a manca de vuit partits. Un excel·lent per a un equip debutant.
- Alberto Cantero, debut i premi just per a un magnífic treball en silenci.
- Édgar, Álex Bolaños, Josele... van tornar a marcar diferències.
- 51 anys ha trigat el Santfeliuenc a tornar a guanyar a Gavà.
- Al Gavà li va pesar la responsabilitat de seguir sumant i mai no va ser rival per a un Santfeliuenc superior.

En aquest llançament de falta executat per Álex Bolaños va néixer el 0 a 2.

Debut feliç. Alberto Cantero rep la felicitació de Ràdio Sant Feliu. Un debut amb la porteria a zero i tres punts.