dissabte, 22 de març del 2014

El Santfeliuenc buscarà a Gavà ensenyar el millor perfil

GAVÀ CF - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE:ALBERT CATALÀ FERRAN (DELEGACIÓ DE LLEIDA)
MUNICIPAL CAN TORELLÓ
23 DE MARÇ
12 HORES
RÀDIO SANT FELIU: 11:30 HORES
TEMPS PREVIST: CEL ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 15 GRAUS

El Santfeliuenc torna a Gavà per jugar un partit oficial, cosa que no feia des del 18 d'abril de 1993. Els blanc-i-blaus viatgen a la ciutat veïna amb la intenció de mostrar una millor cara després de quatre derrotes consecutives que no taquen, però, una magnífica temporada.
Per a diumenge Andrés González recupera els sancionats Édgar Mayor, Alberto i Gerard Rovira. Alberto Cantero debutarà de manera obligada a la porteria ja que Santi haurà de descansar una jornada per la targeta vermella que va veure contra el Santboià. L'ex porter del Prat no jugava un partit oficial des de la temporada 2011-2012 quan ho va fer amb els potablava.

Radio Sant Feliu a partir de les 11:30
Com ja és una agradable normalitat, Ràdio Sant Feliu retransmetrà el derbi des de les 11:30 hores. Podeu sentir l'emissora municipal al 105.3 FM o en l'emissió online.

El millor Gavà de la temporada
El Santfeliuenc es trobarà davant un Gavà en clara recuperació. Tant és així que el jove equip que dirigeix Albert Poch ha guanyat tres dels quatre darrers partits i arriba al tram final en igualtat de condicions d'assolir la permanència amb Vilassar de Mar i Rapitenca. Els blaugrana són un conjunt amb jugadors de gran talent com Juanito, Luca Ferrone, Aitor Unzué, David, Oriol o Juan Quiles a qui els pesa una certa manca de veterania. Poch no podrà comptar amb els lesionats Aleix, Zurita, Campos i Arthur. El Santfeliuenc no guanya a Gavà en partit oficial des de l'any 1963.