dissabte, 1 de març del 2014

Santfeliuenc i Masnou es retroben a Les Grases en un diumenge de futbol a les cinc de la tarda

SANTFELIUENC FC - CD MASNOU
ÀRBITRE: XAVIER BERTOMEU GARCIA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
2 DE MARÇ
17 HORES
TEMPS PREVIST: TARDA AMB SOL I ALGUNS NÚVOLS; TEMPERATURA DE 14 GRAUS

El Santfeliuenc torna a Les Grases amb horari nou obligat per les celebracions carnavalesques i amb un rival com el Masnou amb el qual fa vuit mesos i mig es va disputar una promoció que eL va portar per primer cop i amb autoritat a Tercera Divisió. Els d'Andrés González arriben a la cita curull d'il·lusió i no vol posar límits al somni, i els del Maresme ho fan amb la voluntat de sumar i allunyar-se del descens.
Els blanc-i-blaus volen seguir somiant i per això necessiten una victòria, la sisena en els darrers set partits, que reafirmi la bona imatge que l'equip va oferir a l'Olímpic de Terrassa. Serà dubre Carlos que ha tingut problemes musculars.

Tothom a Les Grases! Què ningú es quedi a casa
Com cada quinze dies Les Grases ha de ser el factor 12 per afegir una nova victòria al magnífic expedient en la primera participació a Tercera. Tot i que és una tarda amb molts estímuls esportius el Santfe ha d'estar per damunt de tot i ara més que mai s'ha de demostrar que el que de debò ens importa és el nostre equip.

El Masnou, retorn amb ganes de canviar el relat
Els masnovins retornen a Les Grases amb voluntat de sumar i prendre's una petita revenja del partit de promoció. L'equip que dirigeix l'ex entrenador del Santfeliuenc Miguel López és quinzè amb 29 punts, quatre per sobre de posicions de descens. El gran objectiu del renovat equip del Maresme -només Éric Blasco continua respecte a la temporada passada- és la permanència, i de moment està sumant punts que el permeten viure amb una prudent distància dels llocs fatídics. López no podrà comptar amb els sancionats Pol Moreno, Héctor, Ferran Alabau ni els lesionats Dani Fernández i Pere Olivé.