diumenge, 11 de maig del 2014

La UE Cornellà es corona per primera vegada

Dia històric a la ciutat veïna. La UE Cornellà ha aconseguit el primer campionat de Tercera Divisió en els seus 63 anys d'història . La victòria de l'equip verd a Castelldefels (1-2) segellava un títol que obre moltes portes per assolir el també primer ascens a Segona B. Com a campió el Cornellà jugarà una primera eliminatòria directa i si la supera haurà aconseguit pujar. En cas de caure en la primera ronda haurà de buscar l'ascens en dues eliminatòries més amb la resta d'equips que superin la ronda inicial i els 9 campions perdedors..
Des del Santfeliuenc felicitem el Cornellà i en nom del seu president Álex Talavera felicitem a tots els seus socis i seguidors que han viscut una jornada de moltes alegries.

Montañesa, Europa i Terrassa completen el quartet
La Montañesa ha aconseguit un brillant subcampionat que premia una temporada excel·lent. L'Europa repeteix la tercera posició del passat exercici. Al Terrassa li ha sortit bé la seva aposta i amb Miki Carrillo mirarà de retornar la ciutat egarenca a Segona B. Aquests tres equips hauran se superar tres eliminatòries si volen ser a Segona B. Una llarga cursa d'obstacles però també de passió i il·lusió que començarà el proper cap de setmana i que els portarà per diverses Comunitats espanyoles.

El sorteig aquest dilluns a partir de les 17 hores
La sala Luis Aragonés de la Ciutat del Futbol de la Federació Espanyola de Futbol a Las Rozas (Madrid) acollirà aquest dilluns a partir de les 17 hores els 72 equips que buscaran les 18 places de Segona B.

Drama del Santboià a Gavà
El Santboià jugarà la propera temporada a Primera Catalana. Un pal molt sever per a un equip que amb Alberto Fernández encetava un nou projecte amb la il·lusió de lluitar per la promoció a Segona B. Un descens de difícil explicació que a més s'ha consumat amb tot els ingredients del terror perquè un gol inicial d'Eloi Fontanella (57') va ser respost de manera contundent pels gols d'Adrià Borreda (86') i Fran Orellana (89'). La Bòbila va vibrar amb una salvació impossible.

El Prat torna a Tercera
No ha pogut ser. El Prat tornarà a jugar a Tercera Divisió després de consumar el seu descens. La victòria contra l'Olot (1-3) ha estat insuficient perquè el València Mestalla ha guanyat el Sant Andreu (2-1). Malgrat una segona volta molt bona l'equip que ha dirigit Pepe Delgado amb nota alta torna a Tercera després de dos anys intensos a Segona B.

El descens del Prat complica la vida al Vilassar de Mar
El descens dels baix llobregatins té un damnificat, el Vilassar de Mar -dissetè classificat- necessitarà un ascens català de Tercera a Segona B per compensar la permanència dels maresmencs. El triple empat a 42 punts entre Gavà, Castelldefels i maresmencs ha condemnat al patiment aquests últims.

La Tercera 2014-2015
La Tercera que ve va prenent cos i ja tenen garantida la seva participació: AE Prat, UE Rubí, CF Ascó, Palamós CF, CF Pobla Mafumet, Santfeliuenc FC, AEC Manlleu, UE Figueres, CF Cerdanyola Vallès, FC Vilafranca, CD Masnou, CF Gavà i UE Castelldefels. 

Els 72 equips al bombo de la Federació
Aquests són els 72 equips que pugnaran per 18 places a Segona B (en negreta l'equip campió que disputarà una ronda directa).

Grup 1: UD Somozas, CCD Cerceda, CD Boiro i Pontevedra CF
Grup 2: CD Lealtad, UP Langreo, UC Ceares i CD Praviano
Grup 3: Gimnástica Torrelavega, CD Laredo, Rayo Cantabria, UM Escobedo
Grup 4: SD Leioa, Club Portugalete, Arenas Getxo i Deportivo Alavés B
Grup 5: UE Cornellà, CF Montañesa, CE Europa i Terrassa FC
Grup 6: CD Eldense, UD Alzira, Orihuela CF i Paterna CF
Grup 7: CF Trival Valderas, AD Rayo Vallecano B, Unión Adarve i UD San Sebastián de los Reyes
Grup 8: Real Valladolid B, Atlético Astorga, Arandina CF i Real Ávila.
Grup 9: UD Marbella, Linares Deportivo, Atlético Malagueño i CD Loja
Grup 10: Real Betis B, CD San Roque, CD Alcalá i AD Ceuta FC
Grup 11: Real Mallorca B, Penya Deportiva Santa Eulalia, SD Formentera i CD Binissalem
Grup 12: Atlético Granadilla, CD Marino, CD Mensajero i CD Tenerife B
Grup 13 UCAM Murcia, Yeclano Deportivo, Águilas FC i Mar Menor CF
Grup 14: CF Villanovense, Mérida AD, CF Jerez i Badajoz CF
Grup 15: CD Izarra, AD San Juan, UD Mutilvera i C.Atl. Osasuna B
Grup 16: CD Varea, Haro Deportivo, Naxara CD i CD Anguiano
Grup 17: Real Zaragoza B, CD Teruel, SD Ejea i Atlético Monzón
Grup 18: CD Puertollano, UD Socuéllamos, CP Villarrobledo i UD Almansa