dijous, 31 de juliol del 2014

El Santfeliuenc deixa bones sensacions al Narcís Sala

UE SANT ANDREU 2 (XAVI JIMÉNEZ, 35' I XAVI PUERTO, 70') - SANTFELIUENC FC 1 (CANO, 62')
ÀRBITRE: SÁNCHEZ APARICIO
ESTADI NARCÍS SALA
ASSISTÈNCIA: 1.500 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB TEMPERATURA SUAU, 22 GRAUS

El Santfeliuenc continua amb la seva preparació de cara a l'inici de la lliga i a la vegada continua carregant-se de prestigi, ja que un clàssic com el Sant andreu es fixi en el nostre equip per fer la seva presentació és un senyal del creixement indiscutible experimentat en anys de progressió meteòrica. El partit va estar marcat pel pròleg: presentació del nou projecte andreuenc eclipsat per l'aparició de la flamant presidenta Dinorah Santa Ana que va saltar a la gespa acompanyada del seus dos fills. Parlaments i focs artificials van donar pas un matx en què el Sant Andreu va ser superior a la primera part i el millor Santfeliuenc va aparèixer a la represa amb golàs inclòs de Carlos Cano i travesser de Maldonado. Una acció d'oportunisme del local Xavi Puerto va fer que els andreuencs aixequessin el seu trofeu recuperat 21 anys més tard. I tot davant la mirada il·lusionada de 1.500 espectadors.
El Sant Andreu va sortir al camp amb la intenció d'agradar els més de mil espectadors que omplien la tribuna i la preferència del Narcís Sala. Tanmateix els primers 30 minuts van ser una constant: possessió de pilota quadribarrada i el Santfeliuenc ben cobert a la rereguarda en tasques de contenció. Al minut 35, però, una centrada de Xavi Puerto la va aprofitar amb mestratge i habilitat el bon i veterà davanter Xavi Jiménez per estrenar el marcador. El gol va activar el joc ofensiu local que en dues ocasions podia haver eixamplat el marcador: primer en una centrada xut enverinada de Xavi Jiménez que va obligar Carlos a volar i acte seguit en un mà a mà de l'omnipresent Xavi Jiménez que va marxar llepant el pal dret.
A la represa vam veure el millor Santfeliuenc. L'entrada d'Álex Bolaños. Éric Pacheco i Dani Maldonado va donar aire l'atac blanc-i-blau. El Sant Andreu va notar la pressió en defensa. Al 62' Carlos Cano va recollir una pilota sense rumb per connectar una xilena preciosa que va sorprendre Manu. Un gol de mestre que va ser molt aplaudit. El gol va donar encara més ales un Santfeliuenc que va completar 10 minuts molt bons. Dani Maldonado al 64' podria haver deixat glaçada la parròquia local si el seu xut fort i sec no hagués topat amb el travesser. Tanmateix quan el Santfe ensumava el Trofeu Narcis Sala els locals en una jugada assajada van posar el desenllaç del seu costat. Xavi Puerto molt murri va aprofitar un córner que havia pentinat Manu Viale. El Santfeliuenc va mirar de seguir insistint en atac i els locals ho van intentar en un reguitzell de contres conduïdes per Felipe. Al final, però, el marcador ja no es va moure i els locals van aixecar el seu Trofeu 21 anys més tard.
Conclusions: molt positives. El Santfeliuenc va deixar sensacions que conviden a l'optimisme. Davant un reforçat Sant Andreu els d'Andrés González no van perdre la cara i van presentar batalla. Anem en bona direcció però hem de seguir treballant sense confiances perquè la Tercera Divisió 2014-2015 serà molt dura.

El proper diumenge el primer partit oficial
El proper diumenge a les 20 hores toca estrena a Les Grases i en competició oficial. El Santfeliuenc rebrà en Centre d'Esports l'Hospitalet. Els riberencs arriben a Sant Feliu sis setmanes després de quedar-se a un pas de Segona A. Serà una estrena de luxe per a tots els seguidors. 

UE Sant Andreu: Morales, Llamas. Jefferson, Lucas Viale, Mikel Aaparren, Ton Alcover, Calderón, Víctor, Xavi Jiménez, Xavi Puerto i Borreda. També van jugar: Manu, Manu Viale, Carroza, Guzmán, Leal, Jilmar, Jordi, Arthur, Felipe i Sergio. 
Santfeliuenc FC: Carlos, Mata, Faura, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Dani Sánchez, Aitor Unzué, Cano, Pol i Èdgar. També van jugar: Santi, Nacho Ruiz, Gerard Rovira, Sergio Martínez, Maldonado, Éric Pacheco i Moruno.

Gols:
1 - 0, Xavi Jiménez, 35'.
1 - 1, Cano, 62'.
2 - 1, Xavi Puerto, 70'.

Àrbitre: Sánchez Aparició, va ensenyar targeta groga els locals Mikel Azparren i Jefferson.