dimecres, 30 de juliol del 2014

El Santfeliuenc a carregar-se de prestigi al Memorial Narcís

Dimecres important per al primer equip que jugarà aquesta tarda vespre -20 hores- a l'emblemàtic Narcís Sala, una de les catedrals del futbol barceloní, contra l'històric UE Sant Andreu. A més els quadribarrats aprofitaran la jornada per presentar-se davant els seus seguidors a partir de les 19 hores i recuperar el Memorial Narcís Sala després de 21 anys d'interrupció.

La UE Sant Andreu estrena projecte de la mà de Piti Belmonte
Estiu trasbalsat a Sant Andreu del Palomar. Primer va ser l'aterratge de Dinorah Santa Ana da Silva a la cúpula de l'entitat, i més tard la destitució de Martí Cifuentes i l'arribada de Piti Belmonte, ex tècnic del Badalona i que ja havia estat a l'entitat barcelonina. Una nova política per a un club que vol rearmar-se a Segona B fitant de prop la Segona A. De moment, però, tot són incògnites per a l'actual tercer equip de Barcelona.

Plantilla encara a mig tancar
L'arribada de la presidenta ha suposat també l'arribada de jugadors destacats que buscaran fer del Sant Andreu un equip amb opcions a la temporada 2014-2015. Tot i així els quadribarrats encara esperen tancar un parell de davanters per afrontar amb garanties una lliga al grup III de Segona B que inciarà al Nou Estadi de Tarragona contra el Nàstic, un dels principals candidats a l'ascens.

Plantilla actual UE Sant Andreu:
Porters: Morales i Manu
Defenses: Jilmar, Mikel Azparren, Llamas (SD Huesca), Manu Viale (Hospitalet) i  Lucas Viale (Hospitalet).
Migcampistes: Carroza, Ton Alcover, Ibon Gutiérrez, Guzmán, Xavi Puerto (RCD Espanyol B) i Calderón (CD Alcoyano).
Davanters:  Víctor, Xavi Jiménez i Adrià Borreda (Gavà CF).

Son a prova: Marc Priego, Méndez, Joel, Velarde i Oriol Fernández (Sant Andreu, juvenil); Jefferson (Novoperario); Arthur i Felipe (Gavà CF) i Leal, Sevilla FC juvenil)

Font: uesantandreu.cat