dijous, 31 de desembre del 2015

El gener mes decisiu. El Santfeliuenc davant un mes cabdal per a les seves aspiracions

31 dies frenètics per a un mes que sense ser definitiu sí marcarà el present, i potser el futur, del Santfeliuenc FC a Tercera Divisió. Un 2016 que comença sense concessions i en què el nostre equip està obligat a sumar amb fluïdesa per evitar maldecaps a final de lliga. I necessitem el compromís de tota la ciutat de Sant Feliu que ha de ser el jugador número 12 en hores cabdals per un històric que vol seguir sent de Tercera.


De Peralada a Sant Andreu
El Santfeliuenc inicia l'any aquest diumenge contra el Peralada. Repetirà el dissabte 9 a Les Grases contra el Manlleu. El 17 visita un altre dels rivals directes, el Rubí. Acabarà el mes a casa contra el Sabadell B, una de les grans sorpreses de la temporada, i l'últim partit del mes serà al Narcís Sala i contra un dels grans clàssics, el Sant Andreu.

Calendari per no perdre de vista un mes decisiu
Jornada 19 (diumenge 3, 18 hores) Santfeliuenc - Peralada
Jornada 20 (dissabte 9, 18 hores) Santfeliuenc - Manlleu
Jornada 21 (diumenge17, 12 hores) Rubí - Santfeliuenc
Jornada 22 (dissabte 23, 18 hores) Santfeliuenc - Sabadell B
Jornada 23 (diumenge 31, 12 hores Sant Andreu - Santfeliuenc

El proper diumenge (18 hores) final a Les Grases contra el Peralada 
Les Grases ha de ser un fortí perquè els blanc-i-blaus sumin tres punts cabdals contra el cuer. Un primer partit de l'any de morro dur entre un Santfeliuenc (18 punts) que vol posar diferències davant l'equip empordanès que busca amb 15 punts reenganxar-se a les posicions de permanència. Una final abans d'hora que ha d'omplir Les Grases de gom a gom en un partit d'allò més calent.







Foto CF Peralada: cortesia Àngel Garreta, ceeuropa.cat