dissabte, 2 de gener del 2016

Torna el futbol a Sant Feliu amb una final abans d'hora

SANTFELIUENC FC ... CF PERALADA
ÀRBTRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENA (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA 19
DIUMENGE 3 DE GENER 2016
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: Santfe TV, @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu, @CFPeralada
TEMPS PREVIST: CEL COBERT; TEMPERATURA DE 10 GRAUS

La lliga torna a Les Grases i de quina manera. El Santfeliuenc inicia un mes de gener amb partits que marcaran el present del nostre equip a Tercera. Per a rebre al cuer, Andrés González haurà de fer mans i mànigues per cobrir les moltes absències. Sentiment Immortal i tota l'afició està cridada per omplir Les Grases en un partit en què els punts són més que punts.

Això va de debò. El Santfeliuenc inicia el 2016 amb un partit en què ja no només no val a badar sinó que qualsevol cosa que no sigui sumar tres punts serà un pas enrere. Andrés González i els seus futbolistes saben que inicien una cursa de fons de cinc mesos amb un objectiu rotund: que l'equip i la ciutat continuïn a Tercera Divisió la propera temporada. Per a un partit tan decisiu els problemes s'arrengleren ja que els blanc-i-blaus no podran comptar amb els sancionats Éric Pacheco, tres partits, David Toro i Víctor Márquez. I per si no n'hi havia prou Álex Bolaños està entre cotons arran un cop rebut al camp de l'Europa.

Crida a tota la ciutat i l'afició
El Santfeliuenc se la juga i què millor que començar l'any amb el nostre equip. La directiva blanc-i-blava fa una crida a tota la ciutat per omplir Les Grases en un partit tan decisiu.

El Peralada, amb l'aigua al coll
El empordanesos viatgen a Sant Feliu en una situació molt delicada: cuers amb 15 punts. Els verd-i-blancs que entrena un home important al futbol gironí com Arnau Sala no han tingut un bon inici de lliga tot i que els seus números generals pel que fa a gols a favor i en contra són equilibrats: 20/24. Molt poques victòries, nomes dues, han condemnat al fanalet vermell un conjunt que és molt més competitiu del que pot semblar per la seva classificació. El fitxatge estrellar Marc Mas (ex Badalona) és la seva principal arma ofensiva amb sis gols. Sala no podrà comptar amb el sancionat Kike Sánchez ni amb els lesionats Sergi Murga i Botxi.

Club de Futbol Peralada
Any de fundació: 1915
President: Josep Isern
Indumentària: samarreta verd-i-blanca, pantaló negre
Estadi: Municipal
Aforament: 2.000 espectadors
Temporades a Tercera: 7
Twitter: @CFPeralada

Plantilla:
Porters: Ureña (Figueres) i Lobato (L'Escala)
Defenses: Sergio García, Botxi (l'Escala), Mate, Lluc (Olot, juvenil), Zou (juvenil), Argi (Olot) i Sergi Murga (La Jonquera).
Migcampistes: Tidian, Guillem Cornellà, Borja, Pons, Moñino (La Jonquera) i Molina.
Davanters: Marc Mas (Badalona), Kike Sánchez (Espanyol, juvenil), Jaume Duran i Litus

Què va passar a l'últim Santfe-Peralada?
Tercera Divisió, jornada 16 (13-12-2014)
Santfeliuenc 2 (David Toro, 44' i Iván Peralta, 66') - Peralada CF 1 (Sergi Romero, 92')