dissabte, 19 de novembre del 2016

Partit atractiu al Narcís Sala

UE SANT ANDREU - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: GERARD BRULL ACERETE (DELEGACIÓ GIRONA)
ESTADI NARCÍS SALA
JORNADA: 15
DIUMENGE 20 NOVEMBRE
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Marca Barcelona, Rádio Trinijove, @SantfeliuencFC, @uesantandreu
TEMPS PREVIST: MATÍ AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

El Santfeliuenc jugarà per segona vegada a la seva història un partit oficial al Narcís Sala, un dels camps amb mé sabor del futbol barceloní. Si la primera visita es va saldar amb derrota (2-0), ara els blanc-i-blaus volen girar la truita i sorprendre els quadribarrats. Per la seva part els andreuencs, que s'han reforçat bé, arriben en un bon moment després d'imposar-se al Júpiter en el derbi capitalí. I duel especial per a David Toro. L'ex davanter blanc-i-blau es retroba amb un equip del que va ser un dels referents en les dues últimes temporades.

Jugar al Narcís Sala sempre és un motiu de satisfacció, i un argument més que demostra el salt de qualitat que he fet el Santfeliuenc en la seva etapa daurada. Malgrat el munt de baixes: Tena i Víctor Márquez per sanció, i de Charly Ruiz, Éric Pacheco, Joserra i Cuadras per lesió, Andrés González no renuncia a sumar. I és que necessitem punts per fer-nos forts als llocs tranquils de la classificació en una temporada que s'anuncia molt perillosa per la pluja de descansos catalans que s'albira de Segona B a Tercera.

El Sant Andreu es presenta com un candidat
Un dels clàssics del futbol barceloní i català necessita mirar endavant i fixar-se en els llocs capdavanters. Un projecte molt renovat i encapçalat pel jove entrenador navarrès Mikel Azparren, un ex jugador quadribarrat, que mira de no perdre el fil de la quarta posició. La victòria a La Verneda el passat cap de setmana ha rellançat la moral d'un conjunt que ha mostrat dubtes a casa després de dues derrotes i un empat. Les incorporacions de David Toro (Santfeliuenc), Sekou Gassama (Badalona), Luismi (Alcoià) i els hospitalencs Ton Alcover i David Lopez configuran un equip competitiu que disposa a més d'un dels millors porters: Segovia. Azparren no podrà disposar del sancionat Dani Guerrero ni del lesionat Luismi. Per la seva part recupera Joan Noguera i al davanter senegalès Seikou Gassama, que ja va jugar mitja hora a La Verneda.

El rival el dades:
Unió Esportiva Sant Andreu
Any de fundació: 1909
President: Manuel Camino
Indumentària: samarreta quadribarrada i pantaló negre
Estadi: Narcís Sala
Aforament: 7.000 espectadors
Temporades a Tercera: 39
Web: uesantandreu.cat
Twitter: @uesantandreu

Plantilla:
Porters: Segovia i Marc Priego (Masnou)
Defenses: Jordi Méndez, Llamas, Noguera, Juanma Miranda (Ripollet), Carroza (Badalona), Javi Santolalla (Júpiter) i Carlos García (juvenil).
Migcampistes: Dani Guerraro, Jorge Muñoz, Ton Alcover (L'Hospitalet), Joel Armengol (juvenil), Adri Arjona (Morell), Juanan Gallego (juvenil), José González (juvenil), David López (L'Hospitalet) i Luismi (Alcoià).
Davanters: David Toro (Santfeliuenc), Sakou Gassama (Badalona), Jalal (juvenil), Makaay (Palamós)

Què va passar a l'últim Sant Andreu-Santfe?
Tercera Divisió, jornada 23 (31-01-2016)
Sant Andreu 2 (Manu Viale, 49' i Albert Yagüe, 91') - Santfeliuenc 0



UE Sant Andreu 2016-2017//Font imatge: Torneig dels històrics