dissabte, 20 de gener del 2018

Enganxats a la victòria!

SANTFELIUENC FC 2 (ADRI RECORT, 14' I ADRI RECORT, 65') - UA HORTA 0
ÀRBITRE: BRIAN DÍAZ DÍAZ (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 13 GRAUS



Quina estrena de 2018! El Santfeliuenc viu enganxat a la victòria i va encadenar el 9 de 9 en superar un combatiu Horta que va dominar i va exhibir un bon joc a la primera part, però que al segon acte es va desfer amb el segon gol. El doblet golejador del jove Adri Recort que, com l'equip, viu un moment molt dolç. Qui ens ho anava a dir fa tres setmanes! Però el futbol és així d'entremaliat: una aventura de clars i obscurs sense estacions transicionals. És evident que cal aprofitar el moment per seguir sumant i començar a albirar la permanència. Però a banda de la mirada a Palamós, avui gaudim amb aquest Santfe que tan feliços ens fa.


Dos equips en bona dinàmica es van veure les cares a Les Grases. Els hortencs van començar manant i exhibint un joc alegre, dinàmic i desacomplexat. Al minut 9 el matx va poder fer un gir si Marc Río hagués aprofitat en situació immillorable una assistència de Gerard Nolla. El Santfeliuenc va respondre amb gol. Al 14’ una deixada a la frontal de l’àrea de Carlos Olmo la va recollir Adri Recort per engaltar des de 30 metres un xut potent i ajustat que va fer endebades l’estirada d’Andrés. Un gran gol per a un Santfe que viu un 2018 molt dolç. L’Horta no només no va abaixar el cap sinó que es va abocar a l’atac propiciant una sèrie encadenada d’accions de perill que van posar a prova la solidesa defensiva local. A les acaballes del primer acte Josele en una rematada acrobàtica va estar a punt de sorprendre un confiat Andrés.

A la represa l’Horta va seguir insistint. I el Santfe va començar a colpejar a còpia de contracops molt ben trenats. Una assistència precisa d’Adri Recort a Josele (49’) va ensopegar amb la decidida sortida del porter visitant. Raúl Matito, que oficiava a Les Grases de primer entrenador, va mirar de donar més repertori ofensiu amb la incorporació de Coro i Gueri. Tanmateix el Santfe no va perdonar. Una passada de Romo al pulmó de banda Nacho Ruiz, la va acabar rematant amb potència i a la xarxa Adri Recort, 65’. El jove Recort es reivindica com un futbolista de futur. El segon gol va apagar les idees dels hortencs. Els futbolistes d’Andrés González en el tram final van desaprofitar ocasions clares per eixamplar la renda, però ni Zárate ni Maldonado van ajustar amb precisió les seves clares rematades.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Nacho Ruiz (Ion Vázquez, 86’), Alberto, Rafa Murillo, Joserra, Juanjo Prior, Adri Recort (Eric Zárate, 77’), Olmo, Josele, Romo (Maldonado, 66’) i Jaume Duran.
UA Horta: Andrés, Castillo, Salva, Javi Morales, Guillem, Santolalla (Maldonado, 68’), Lledó, Jota (Gueri, 60’), Sergi Arranz, Nolla i Marc Río (Coro, 60’).

Gols:
1 – 0, 14’ Adri Recort
2 – 0, 65´ Adri Recort

Àrbitre
Díaz Díaz, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar els santfeliuencs Josele i Olmo; i als hortencs Javi Morales, Guillem, Salva i Lledó.


Quadern de notes:
- El Santfeliuenc viu un moment molt dolç i ha aconseguit fer oblidar aquell equip que va passar 13 ferèstegues jornades sense guanyar.
- El jove Adri Recort va justificar la confiança d'Andrés González i es mostra com un diamant en brut.
- El dic de contenció defensiu blanc-i-blau va excel·lir.
- Les quatre posicions de cua comencem a mirar-les amb educada distància.
- L'Horta va demostrar la qualitat d'equip revelació amb un futbol fresc i desencotillat. El segon gol, però, el va deixar sense resposta.