diumenge, 14 de gener del 2018

Espectacular!!!!!!!

UE SANT ANDREU 0 - SANTFELIUENC FC 3 (JOSELE, 16'; ADRI RECORT, 71' I JOSELE, 81')
ÀRBITRE: JOEL LUCEÑO SORIANO (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)
NARCÍS SALA
ASSISTÈNCIA: 800 ESPECTADORS
TARDA AMB CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 8 GRAUS

Ho dèiem a la prèvia com a desig que buscava la síntesi amb la veritat, i per què no sumar de tres en tres. I certament la criatura ens va sortir de traca i mocador. Brillant! El Santfeliuenc es va exhibir al Narcís Sala amb una victòria de prestigi i un joc extraordinari davant un rival que no perdia des del 15 d'octubre. Els blanc-i-blaus van atacar tots els flancs creatius locals i al minut 16 Josele en una acció de murri va inaugurar l'electrònic. Els locals es van abocar a l'atac a la represa, però una jugada de mestre de Josele va obrir les portes del cel perquè Adri signés la mitja sentència, que sí la va acabar signant Josele en plena catarsi. La vida pot ser extraordinària. Una tarda de futbol de les que no oblidarem i la sensació clara, diàfana i profunda que el millor Santfe està de retorn. Qui ens ho anava a dir aquest Nadal!

Idees clares, convicció i coneixement del rival, aquestes són les premisses que va dibuixar el Santfeliuenc des del principi damunt el tapís del Narcís Sala. Un Sant Andreu molt travat no va poder d'entrada amb la triple teranyina de contenció blanc-i-blava. I al minut 16, zas!! Josele no va perdre la cara a una cessió de Carroza a Segovia i molt murri va robar-hi la pilota al porter per amb l'esperó enviar-la suaument a la xarxa. El gol va deixar gelada a l'animosa parròquia de les quatre barres que es prometia acabar la tarda de diumenge en segon lloc. El Sant Andreu va mirar de respondre però nomes un desajustat cop de cap d'Elhadji(20') va alterar la pau de Toni Casamayor. Cada vegada que el Santfeliuenc insistia en atac la rereguarda local es veia solcada de dificultats. Un slalon de David López va poder fer mal. Al darrer terç del primer acte el control de la pilota va passar als locals. Un tret des de fora de l`àrea d'Elhadji (35') i una acció dins l'àrea d'Alberto (44') van ser contestades per una decidida cursa per l'espartà Nacho Ruiz que no va trobar rematador. Descans esperançador.
Després de la represa els locals van carregar la pressió a la recerca d'un gol que desbordés la passió i la pressió de la graderia. El Sant Andreu insistia i el Santfeliuenc resistia. Alberto al 52' va fregar l'empat amb una rematada dins l'àrea que va salvar un segur Toni Casamayor. I Tom Alcover ho va provar en un xut des de la frontera de l'àrea que va marxar a la graderia. El públic local es va desbordar quan Kuku va sortir al camp. Era el debut del davanter hispanogambià amb els quadribarrats. I només sortir una fogonada seva per la banda esquerra va estar a punt d'acabar en gol. La temperatura pujava. Però el Santfeliuenc va saber resisitir fins a refredar els graus. I segon zas! Pilotada llarga i alta que etzibà Nacho Ruiz, que va recollir a la banda Josele per anar-se'n a la cursa, penetrar dins l'àrea i servir una pilota en safata de plata reial que Adri Recort va rematar a la xarxa amb decisió. Matxada! El gol va arruïnar la tarda andreuenca. Els locals es van anar esllanguint. No era el seu dia perquè davant tenien un rival superior. I per acabar de completar la festa, una acció col·lectiva amb teva meva Romo/Josele la va culminar amb decisió Josele per signar un dels millors partits amb la samarreta santfeliuenca. Desfilada del públic local que buscava la calor de la llar i festa blanc-i-blava en un de les demostracions més extraordinàries que recordem. El Santfe havia conquerit una de les catedrals del futbol català. Un pas més en la nostra història, un pas més en la llegenda.

UE Sant Andreu: Segovia, Llamas, David López, Alberto Carroza, Noguera, Víctor Alonso, Alfred, Alberto (Óscar Muñoz, 63'), Elhadji (Kuku, 63'), Tom Alcover (Juanan, 77') i Josu.
Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Nacho Ruiz, Alberto, Rafa Murillo, Joserra, Juanjo Prior, Adri Recort (Romo, 72'), Jaime Fuentes (Olmo, 88'), Josele, David López (Charly Ruiz, 82') i Jaume Duran.

Gols:
0 - 1, Josele, 15'
0 - 2, Adri Recort, 71'
0 - 3, Josele, 81'

Àrbitre:
Luceño Soriano, va passar desapercebut. Va amonestar el local Tom Alcover; i els santfeliuencs Jaime Fuentes i David López.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va completar un dels millors i més complets partits en les cinc temporades a Tercera. El futbol és una criatura meravellosa que treu molt però que quan dóna és generosa.
- El senyor Juanjo Prior va posar l'ordre, la serenor, la temperança i el mestratge. 
- Josele, aquest geni que és capaç de tot. Potser un dels pocs futbolistes diferents de Tercera.
- El Sant Andreu va veure trencada una ratxa de deu partits sense perdre. Com deien els seguidors a la fi del matx: "El Santfeliuenc ens ha pintat la cara" a un equip que no perdia des del 15 d'octubre.