dissabte, 13 de gener del 2018

I per què no continuar sumant de tres en tres

UE SANT ANDREU - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: JOEL LUCEÑO SORIANO (DELEGACIÓ TARRAGONA)
JORNADA: 21
DIUMENGE 14 GENER
HORA: 16.30: 
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Radio Trinijove, @SantfeliuencFC, @uesantandreu, sportvideos365.com
TEMPS PREVIST: CEL COBERT I TEMPERATURA DE 10 GRAUS

Difícil, sí; impossible, en absolut. Un Santfeliuenc, que el passat diumenge va recuperar autoestima i confiança, viatja al Narcís Sala amb la voluntat de no sortir de buit i de sumar uns punts que rellançarien les aspiracions de permanència tranquil·la. Els blanc-i-blaus van trencar una de les pitjors ratxes que recordem i ara malden per reivindicar-se en un dels millors escenaris i contra un rival històric que és segon en una duríssima pugna per entrar al play off.

Un cop burlades inhibicions cal seguir sumant i progressant, i quin millor escenari i rival que el Narcís Sala i la UE Sant Andreu. Andrés González sap de la dificultat que suposarà superar l'escull andreuenc; tanmateix amb concentració, decisió i intensitat les opcions blanc-i-blaves es doblaran. Cuadras es l'única baixa per afrontar un matx en què els punts són segell de prestigi.

Tercer compromís consecutiu al Narcís Sala
El Santfeliuenc vol que la tercera visita al Narcís Sala sigui diferent. En els dos primers compromisos els de Sant Feliu van caure per 2 a 0 i 6 a 2. Un escenari clàssic que hauria de servir per canviar el rumb de la història. La directiva blanc-i-blava demana el màxim suport a l'afició en un matx tan atractiu i amb tant sabor a futbol i història.

UE Sant Andreu, obligacions de promoció
La directiva andreuenca ha apostat molt fort per al retorn a Segona B. L'evidència que la primera posició ja és una quimera davant la superioritat indiscutibles de l'Espanyol B, fa que els quadribarrats estiguin obligat a filar molt prim per tal de refermar una segona posició que avui està molt disputada, amb fins a cinc equips separats per només un punt. Mikel Azparren ha sabut anar de menys a més i ara enfila la segona volta amb totes les opcions i una de les millors plantilles de Tercera. El debut imminent del davanter Kuku pot ser l'esperó que refermi les aspiracions d'un conjunt obligat a tot.