divendres, 2 de febrer del 2018

Duel dels grans a Les Grases

SANTFELIUENC FC - FC VILAFRANCA
ÀRBITRE: PAU GARCÍA FUSTER (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 24
DISSABTE 3 DE FEBRER
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @FCVilafranca, Ràdio Vilafranca
TEMPS PREVIST: CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 9 GRAUS



Partidàs a Les Grases. El millor Santfeliuenc de la temporada i invicte al 2018 rep un Vilafranca que, per fi, sembla haver trobat la línia ascendent després d'una primera volta titubejant i un xic decebedora. Qui més qui menys i malgrat algunes baixes de pes tothom confia que el Santfe segueixi la trajectòria espectacular del 2018.


Un partit de morro dur a Les Grases. Un recuperat Santfeliuenc rep el FC Vilafranca que mira els llocs d'honor. Andrés González no podrà disposar del concurs del talentós David López. David haurà de descansar algunes jornades. L'entrada a Palamós ha passat factura i els blanc-i-blaus perden una peça valuosa. Tot i així el bon ambient al si del grup i la bona trajectòria del 2018 conviden a que el Santfe pot fer una nova gesta davant un rival perillós.

Sergi Seres, hola Santfeliuenc
El Santfeliuenc ha fet oficial la incorporació del davanter Sergi Serés. Sergi procedeix del Can Vidalet on aquesta temporada ha jugat 15 partits i ha signat 3 gols. Un fitxatge que reforça una part del camp una mica afeblida després de la baixa de Patxi.



El FC Vilafranca busca la tercera promoció
Els seguidors del Penedès s'estan acostumant a les bones notícies. Els quadribarrats buscaran una segona volta que serveixi per jugar per tercera temporada consecutiva la promoció d'ascens a Segona B. Iván Moreno ha tornat a formar un bloc competitiu i compensant on destaca els golejador d'Aday Benítez -10 gols- i el migcampista Víctor Oribe. Els de Vilafranca són a un punt de la quarta plaça i a quarts de finals de la Copa Federación després de desfer-se de la Peña Sport, equip navarrès del grup II de Segona B.

FC Vilafranca, 2017-2018// Foto: Àngel Garreta