divendres, 25 de maig del 2018

El nou Santfeliuenc (i 1)

El Santfeliuenc està en plena recomposició de la plantilla. Un cop acabada la temporada i confirmada la continuïtat d'Andrés González la sala de màquines ha començat a treballar. Renovacions, baixes i altes comencen a perfilar el Santfe 2018-2019 de la sisena a Tercera. Un Santfeliuenc més renovat del que pensàvem comença a rodar a dos mesos de l'inici de la pretemporada. Encentem una sèrie d'articles en què pasejarem pel projecte que representarà Sant Feliu a Tercera Divisió.

Jaume Duran i Nacho Ruiz segellen la continuïtat
Dos dels grans pilars del Santfe 2017-2018 han dit sí a la proposta de continuïtat presentada per la directiva.
El canterà Jaume Duran Güell continuarà sent el mirall dels més joves. Aquest santfeliuenc de 21 anys s'ha convertit en un dels laterals esquerrans que més ha progressat a Tercera Divisió. Un futbolista valorat pels tècnics i que s'ha guanyat el respecte i l'admiració de l'afició- Els 36 partits jugats com a titular el 2017/2018 fan de Jaume Duran un de les grans realitats del Santfe 2018-2019.

Nacho Ruiz també formarà part del projecte del Santfe futur. A punt de fer 24 anys, aquest polivalent defensa és garantia de compromís i entrega per una samarreta que estima com pocs. Després del seu pas per l'hospitalet i el Girona, Nacho torna a assolir la plenitud en el Santfe. Una renovació d'enorme valor perquè Nacho és un futbolista molt cotitzat i a qui la Tercera se li queda petita.