divendres, 25 de maig del 2018

El nou Santfeliuenc (i 2)

L'hora dels adeus. Tres futbolistes que han deixat un gran record al Santfe no continuaran. El club ha fet oficial la no continuïtat d'Eric Zárate, Jaime Fuentes i Ion Vázquez. Tots tres no han deixat passar l'oportunitat d'acomiadar-se tot agraint l'estima de l'afició i l'orgull d'haver vestit la samarreta blanc-i-blava.

Eric Zarate Lindes s'acomiada del Santfe després de dues temporades. El bon ex davanter blanc-i-blau es va acomiadar de l'afició i el club amb paraules d'agraïment per la confiança dipositada. El fitxatge més mediàtic de la història del club se'n va de Les Grases amb 58 partits i 13 gols a les esquenes.

Jaime Fuentes Forés també va tenir paraules d'estima i respecte per al Santfeliuenc i la seva gent. El veterà migcampista diu adeu al projecte deixant una gran petjada entre l'afició. Un futbolista compromès que ha signat un gran full de serveis amb 67 partits i 8 gols.

El basc Ion Vázquez Vera també ha dit adeu. El futbolista d'Irun es va incorporar la temporada passada quan la lliga ja s'havia iniciat. En 47 ocasions ha vestit la samarreta del Santfe amb l'objectiu complert de deixar el Santfe a Tercera.