divendres, 17 de maig del 2019

El comiat més solidari

Punt final a la temporada. Les Grases abaixarà al teló a la sisena temporada del Santfeliuenc a Tercera Divisió aquest dissabte 18 de maig a les 18 hores contra el descendit Santboià. Un derbi intranscendet però carregat de sentit en una tarda solidària. Temporada en què els blanc-i-blaus amb complert amb suficiència els objectius i ja amb la setena a Tercera en l'hortitzó immediat. Serà el moment de recarregar piles, il·lusionar-se i tornar-se a enganxar amb un equip que està donant els millors anys de futbol a la ciutat.

Comiat solidari amb sortejos
El derbi del comiat servirà també per homenatjar un cop més els esperits solidaris que treballen dia rere dia per conscienciar-nos de la Síndrome de Rett. A les taquilles s'hi podrà adquirir una rifa solidària amb dos premis: una samarreta del Santfeliuenc i un altra del Santboià. 

Derbi amb doble comiat
El Santfeliuenc-Santboià servirà per abaixar el teló a la temporada 2018-2019 i també per acomiadar un Santboià que haurà de buscar el retorn el més aviat possible. La directiva confia que l'afició respongui i Les Grases presenti un magnífic rostre. 

Satisfacció a la directiva
La directiva que presideix Alberto Prieto ha expressat la seva satisfacció per haver complert els objectius. La permanència s'ha tornat a aconseguir i amb comoditat circumstància gens fàcil en una temporada amb un mínim de 4 descensos. A partir d'agost, nous reptes i noves il·lusions. I la voluntat decidida de seguir sumant i compartir amb la ciutat el desafiament de la Tercera Divisió.