diumenge, 12 de maig del 2019

Naufragi a Ca n'Anglada

CP SAN CRISTÓBAL 6 (VÍCTOR, 23'; ÁLEX ALBA, 32'; KEVIN, 34'; ADRI GARCÍA, PRÒPIA PORTA, 44'; MARIO, DE PENAL, 79' I VÍCTOR, 87') ..... SANTFELIUENC FC 2 (ROMO, 52' I DAVID LÓPEZ, DE PENAL, 62')
ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENAS (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
MUNICIPAL DE CAN N'ANGLADA
ASSISTÈNCIA: 225 ESPECTADORS
MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Derrota grossa i de les que no ens agrada. El Santfeliuenc va caure per un contundent 6 a 2 contra un San Cristóbal que en jugades d'estratègia va castigar. Un resultat excessiu i que ja pintava molt malament al descans. A la represa el Santfe va semblar maquillar el marcador i fins i tot quelcom més. Dos gols a les acaballes, però, van segellar una derrota de les severes.

El partit feia sensació d'obert i equilibrat. I de fet el Santfe va començar bé, movent la pilota en boniques combinacions i fins i tot arribant a l'àrea egarenca amb freqüència. La més clara al minut 20 en un cop de cap franc de Josele a centrada d'Albert Porqueras que va aturar Adri. Un miratge. A partir de la meitat del primer acte els locals van prendre el domini i amb futbol vestit d'idees clares van treure els colors a la rereguarda santfeliuenca. Al minut 23 a la sortida d'un còrner Víctor va saltar més que ningú per inaugurar el marcador. El Santfeliuenc encara va donar símptomes de vida, en especial en una rematada perspicaç de Jonatan Collado. I després el naufragi. Col·lapse de 15 minuts que van costar tres gols. Álex Alba en posició molt còmoda i en segona acció després d'un altre córner va fer el segon; i dos més Kevin Alarcón des del balcó de l'àrea va fer el segon amb una inexplicable comoditat. El Santfeliuenc demanava a crits guanyar el descans, però abans encara hi va haver temps per al quart. De nou des de la cantonada i amb tan mala fortuna que Adri García va rematar amb direcció prohibida. Descans i necessària sessió de maquillatge per mirar de rentar el marcador.

El Santfeliuenc que va començar el segon acte era un Santfe amb voluntat de rehabilitació. Un pas endavant que els locals van patir. Al minut 52 David Romo va fer el primer de cap a servei d'Éric Ruiz. El Santfeliuenc va anar creixent. Al 61' mans dins l'àrea local i penal que David López va transformar amb comoditat. Els d'Andrés González van engabiar a l'àrea els locals. Maldonado, Romo i Adri Recort van acaronar el gol. La possibilitat de remuntada no era una utopia. Però la ferida de la primera part va ser una pesada càrrega que va esclatar al minut 78 quan l'àrbitre va castigar amb penal una càrrega dins l'àrea. Mario, des del punt fatídic, va tancar la sort del matx. I encara al 87' Víctor va fer doblet per signar un set.

CP San Cristóbal: Adri, Chechu, Almirall, Álex Alba, Cristian, Víctor, Brian Canalejo, Kevin, Hassen (Tom, 88'), Cabrera (Juampi, 86') i Mario (Marc Vilajosana, 83').
Santfeliuenc FC: David Aragón, Éric Ruiz, Albert, Nacho Ruiz (Juanjo Prior, 83'), Adri García, Pol Reñé (Gibert, 71'), David López, Romo, Josele (Adri Recort, 54'), Jonatan Collado i Maldonado.

Àrbitre:
Albelda Bárcenas, sense complicacions. Va amonestar els santfeliuencs Pol Reñé i David López.

Quadern de notes:
- No ens agrada veure aquest Santfe. Una derrota, que va ser excessiva, però derrota dura al cap i a la fi.
- Quatre gols van néixer en jugades des de la cantonada. La lliga s'acaba quan consumim 42 jornades. Cal mantenir la tensió fins al darrer segon.
- El San Cristóbal es va acomiadar de la seva afició regalant una victòria. Els parroquians han estat una de les revelacions de la lliga en el seu retorn després de prop de 30 anys d'absència.