SANTFELIUENC FC 2 (JONATAN COLLADO, 14' I DAVID TORO, 33') ..... UE SANT ANDREU 4 (JOSU, 24'; ELHADJI, 47'; ROGER, 55' I JOSU, 69')
ÀRBITRE: JAUME GIBERT GONZÁLEZ (DELEGACIÓ PENEDÈS-GARRAF)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 550 ESPECTADORS
TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 16 GRAUS

Ho vam acaronar i per minuts vam somiar. Malauradament un cop de severa realitat al segon acte va marcir la promesa. Bona primera part d'un Santfeliuenc lluitador i amb ganes. Tanmateix el gol d'Elhadji al segon minut del segon acte va passar factura. Després, polèmica a l'àrea andreuenca en un traveta a Jonatan Collado que va semblar penal. I per acabar-ho d'adobar, dos gols com dues punyalades que van dibuixar una cruel crucifixió. No queda més que aixecar-se i preparar la final de Banyoles. De ben segur que a la riba de l'estany tornarà a sortir el sol. Estem més convençuts que mai que a la capital de l'Estany, guanyarem.

La tarda futbolera començava molt bé. Ambientàs a Les Grases i segell de qualitat amb signatura de Jonatan Collado al minut 14. David Toro va robar una pilota en la zona defensiva andreuenca i va assistir perquè Jonatan Collado en una acció bellíssima facturés el primer gol amb una rematada creuada acaronant la pilota. Maluradament la il·lusió va durar deu minuts. Una passada en llarg d'Oumar la va lluitar amb el cap el gegant Elhadji que va interceptar l'habilidós Josu per enviar la pilota a la xarxa en la mitja sortida un pèl tímida de Jaime. El gol no va desanimar un Santfe lluitador com en les millors cites. I al minut 33 el futbol alegre va tornar a recollir premi quan en un servei de cantonada obert, Sani es va avançar a l'acció de Carles Craviotto, la pilota va sortir rebotada cap a balconada de l'àrea i una rematada de Jonatan Collado la va acabar desviant a la xarxa amb el cap David Toro. Sascsejada a Les Grases. El Santfeliuenc es reivindicava. L'afició, s'ho creia. Descans esperançat.

Tanmateix l'inici de la represa es va acarnissar amb el Santfeliuenc. Al minut 47' una progressió per la banda esquerra de Roger la va rematar a la xarxa amb massa comoditat Elhadji. El Santfeliuenc va mirar de recuperar l'hegemonia al marcador. A una centrada de Maldonado li va faltar la rematada de cap de Sani i al minut 52 la polèmica quan Jonatan Collado va ser travat dins l'àrea per Ton Alcover. Polèmica i enfadament gros. I al 55', l'inici de la penitència. Teva meva entre Roger i Sergi Serrano, Sergi Serrano va fer de les seves a l'àrea i Roger lliure de marca ficava la pilota entre les cames de Jaime. Roda el món i torna al Born. Càstig de tots els càstigs. Penalitat de totes les penalitats. El gol va desconnectar el Santfeliuenc. El Sant Andreu amb la moral pels núvols i acompassat per la seva entusiasta afició veia com en deu minuts havia resolt un partit que s'havia tornat esquerp. Els blanc-i-blaus va semblar que entregaven la cullera. I més quan al 69' en una mala sortida del Santfe en defensa, l'enèsima, els andreuencs la recuperaven, Sergi Serrano es marcava un ball a la petita i el rebot al seu xut el va aprofitar amb massa comoditat Josu per signar un 2 a 4 demolidor. El Santfeliuenc amb tot perdut va tirar d'orgull. Jonatan Collado en una acció prodigiosa al 75' va topar amb el pit de Carles Craviotto. Va ser la gran oportunitat de reenganxar-se a la vida d'un partit que va tenir un final amargament agònic. Càstig excessiu. Toca posar-se el mono de feina i viatjar a Banyoles amb la divisa de guanyar, guanyar, guanyar clavada a foc al front. L'afició que es desplaçarà en un autocar ho mereix. Guanyeu per vosaltres, guanyeu per nosaltres.

Santfeliuenc FC:
Jaime, Germán Collado, Otger, Gerard Rovira. Kevin Sánchez, Alfonso Castellano, Maldonado (Jota, 60') Romo, Sani Bello (Raúl Capi, 79'), David Toro (Gibert, 72') i Jonatan Collado.
UE Sant Andreu:
Carles Craviotto, Llamas, Roger, Oumar (Sergi Domínguez, 89'), Jaume, Víctor Alonso, Sergi Serrano, Juanan (Adri Rivas, 63'), Elhadji, Ton Alcover (Terrats, 81') i Josu.

Àrbitre:
Gibert González. Es va desentendre d'una acció que podria haver canviat el signe del partit. Va amoestar els santfeliuencs Jonatan Collado i Luis Marín; i a l'andreuenc Ton Alcover.

Quadern de notes:
- No hem de mirar enrere. El Santfeliuenc va donar la cara i per moments la victòria va ser possible però ara cal mirar una destinació finalística: Banyoles.
- Enorme iniciativa de Sentiment Immortal que serà en ple a Banyoles. Un autocar ple d'ilusió blanc-i-blava que mereix omplir-se.
- El Sant Andreu va decidir en vint minuts d'inspiració ofensiva. Més d'un centenar dels seus ho van celebrar de valent.