divendres, 28 de febrer del 2020

Una final i molt més

CE BANYOLES ..... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: PAU SERRATS SUSI (DELEGACIÓ DE TORTOSA)
ESTADI MIQUEL COROMINA I MORETÓ
JORNADA 26
DIUMENGE 1 DE MARÇ
HORA: 16:30
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, Ràdio Sant Feliu i @CEBanyoles
TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Tot el dramatisme concentrat aquest diumenge a partir de les 16:30 a la capital del Pla de l'Estany. El santfeliuenc està obligat a reaccionar i sumar. Un duel que tindrà conseqüències. Els locals també consideren el partit de final i tots els socis podran convidar tants acompanyants com vulguin. Sentiment Immortal serà a Banyoles amb un autocar. Trajectòries negatives creuades. Més que una final. Dramatisme decidit.

O caixa o faixa. El Santfeliuenc posarà a prova el seu futur a Tercera Divisió al Miquel Coromina i Moretó en un duel que tindrà per a bé o per a malament conseqüències i que deixarà especialment ferit l'equip que ensopegui. Andrés González i els seus futbolistes s'han conjurat per dir adeu una ratxa tan negativa com perillosa: quatre derrotes consecutives i només tres punts en els darrers set partits. Joserra i Jaume Duran seran les baixes d'un Santfeliuenc que ha de prendre consciència que el  futur a Tercera passa indefectiblement per guanyar a la capital del Pla de l'Estany

Gran desplegament de Ràdio Sant Feliu
La ràdio municipal tornarà a ser protagonista i prepara un gran desembarcament a Banyoles. Joaquín Rivas, Paco López i Nuria Cabrera pujaran a l'autocar de Sentiment per explicar des de les 10 del matí a través de les xarxes i a partir de les 16.15 el minut a minut de l'expedició blanc-i-blava. Pareu atenció a una tarda d'emocions. El Santfe se la juga i un cop més Ràdio Sant Feliu no falla.

Sentiment Immortal, últimes places a l'autocar
La popular penya del Santfeliuenc Immortal apel·la a tots els aficionats del Santfeliuenc per fer-se amb les últimes places disponibles. Els interessats han de trucar al 658698500. La sortida: a les 10 del camp de futbol de Les Grases; el retorn, un cop acabat el partit. 



CE Banyoles, a la recerca de tres punts que alleugin la situació
El Banyoles de les dues cares. Una de molt bona en la primera part de la lliga on va erigir-se en la revelació, però una de molt negativa a partir del tram final de la primera volta. Els banyolins no guanyen des de la jornada 16 (15 de desembre) quan van vèncer de manera convincent L'Hospitalet (3-1), tanmateix i d'aleshores ençà, només cinc punts de 27 possibles i 542 minuts de sequera golejadora. Adam Fortes no podrà disposar dels sancionats Quimo i Nil Congost. Adrià Casanova, amb set gols, és el principal referent ofensiu. La directiva banyolina vol una mobilització dels seus i ha fet una crida perquè els socis convidin tants acompanyants com vulguin.


Font imatge: CEEuropa.cat/Àngel Garreta

El Miquel Coromina i Moretó definirà el futur del Santfe a Tercera Divisió

Els banyolins també consideren la visita del Santfeliuenc com una final