dissabte, 31 d’octubre del 2020

El retorn a la "Bombonera" més desangelada

CF MONTAÑESA ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: PAU SERRAT SUSI (DELEGACIÓ TORTOSA)

CAMP MUNICIPAL DE NOU BARRIS (PORTA TANCADA)

DIUMENGE 1 NOVEMBRE

JORNADA: 3

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Marca Barcelona, televisió streaming FCF

TEMPS PREVIST. CEL ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Se'ns farà estrany visitar un dels camps més animats del futbol català i no sentir els crits de la seva entusiasta afició. I és que l'acarnissament de la pandèmia ha fet un altre pas i aquesta jornada el futbol a Tercera serà a porta tancada. El Santfe torna a la "Bombonera" tres anys més tard de l'última visita i amb la glopada de moral i autoestima que va significar la victòria davant el Pobla de Mafumet. Ingredients més que sucosos per mirar d'assaltar una de les fortaleses de la Tercera Divisió que enguany vestirà la cara més solitària.

Una nova final en aquesta cursa desesperada i on cada setmana s'escriu amb la lletra inclinada del dubte. Els blanc-i-blaus hauran de fer abstracció de la situació i mirar de sumar contra un rival que reapareix a Tercera i que, de manera sorprenent, encadena dues derrotes. Andrés González ha mirat de conscienciar els seus futbolistes perquè repeteixin les mateixes sensacions que en la victòria de l'estrena a casa. Guille Ramon podria ser la principal novetat en un conjunt amb la baixa de David Toro que viatjarà a la capital amb la moral alta i la confiança recuperada després de la treballada i merescuda victòria contra un qualificat adversari.


Porta tancada i seguiment del partit

Ningú podrà viatjar a Nou Barris. L'evolució de la pandèmia ha obligat a extremar les mesures de seguretat un punt més. Això, no obstant, no impedirà fer un seguiment del partit, ja que Ràdio Sant Feliu en transmissió íntegra i el web de la Federació Catalana a través d'Streaming us portaran el retorn del Santfe a un dels escenaris més remarcables de la categoria.


CF Montañesa, dues derrotes i revolució

La Montañesa no ha començat bé. Dues derrotes d'entrada han propiciat una revolució interna en el si groc i negre. El relleu de Dani Andreu per José Alcaraz a la banqueta, i la incorporació de tres noms potents com ara Serrán, Adri Montoro i Niko Kata demostra que a Nou Barris volen resultats i reacció fulgurant. Un equip que la temporada passada es va proclamar campió a Primera Catalana amb distància aclaparadora i que disposa de molts futbolistes de gran trajectòria: Segovia, Jaime Hernández, Jose Santos, Omar Balde, Velillas, Adri Balboa... I un any que també serà recordat ja que els de la "Bombonera" s'estrenen a la Copa del Rei. Serà el dia 11 contra els navarresos del Cantolagua.


Font imatge: @Montanyesa 1927