diumenge, 1 de novembre del 2020

Un punt interessant

 CF MONTAÑESA 0 ..... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: PAU SERRAT SUSI (DELEGACIO TORTOSA)

CAMP MUNICIPAL DE NOU BARRIS (PORTA TANCADA)

MATÍ AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 20 GRAUS


Un punt interessant i valuós. El Santfeliuenc va esgarrapar un empat en el retorn a la Bombonera de Nou Barris en un partit marcat per l'equilibri i la seguretat a les porteries. Debut amb bona nota d'Uri Martí que va deixar la porteria a zero. Carlos García mitjançant un cop de cap a mitjan segon acte va fregar e gol. 


Montañesa i Santfeliuenc tornaven a trobar-se després de tres anys d'absència de l'equip de Nou Barris a categoria nacional. L'inici va estar pautat pel respecte. Molta insistència a la zona de mitjos i poc joc de creació, i una mala noticia: lesió al turmell de Kevin Sánchez que no estar més de 120 segons damunt la gespa. El primer ensurt al 10' en un mà a mà de Pedro Garcia que el debutant Uri Martí va avortar amb sang freda.  El Santfeliuenc va anar creixent. David Romo i Alfonso Castellano van buscar protagonisme, per bé que amb poca fluïdesa ofensiva. No va ser fins al minut 27 quan David Romo dins l'àrea la va tenir en una rematada dins l'àrea que va aturar amb solidesa un altre debutant, Nil, que suplia Segovia. A les acaballes els locals van acaronar el gol amb una rematada parabòlica de Pedro Garcia que va escopir el travesser per la part exterior.

La represa no va marcar un canvi de guió. El Santfeliuenc exhibia tranquil·litat i els locals ho van intentar en accions aïllades. La més arriscada al minut 50 quan Pedro García va trencar el fora de joc i la seva rematada la va entorpir amb precisió l'incombustible Carlos García. Precisament l'espigat central blanc-i-blau va tenir al seu cap el gol. Al minut 65 va pentinar una centrada de falta executada de manera precisa per Alfonso Castellano. La mà miraculosa de Nil va evitar el gol. La Montañesa va mirar de forçar la màquina amb l'entrada del carsimàtic Velillas. Tanmateix el Santfe no va patir més de compte. Fins i tot bons detallets de Peña i una falta perillosa que no va poder aprofitar Alfonso Castellano van poder esberlar les taules. Al minut 93 ensurt monumental quan l'ariet local Joshua es va quedar sol però la seva rematada va ser fallida. Coda amb esglai i final. Un punt valuós d'un Santfe que creix i suma.

CF Montañesa:

Nil, Joshua, Santos, Álex Alba, Jaime Hernández, Omar Balde, Pedro García (Velillas, 67'), Ion Vázquez, Adri Balboa (Carlos Gracia, 80'), Montoro i Erik (Marc García, 59').

Santfeliuenc FC:

Uri Martí, Sergi Boira, Otger, Carlos García, Mario, Kevin Sánchez (César, 3'), Maldonado (Peña, 46'), Alfonso Castellano, Sani, Romo (Morgado, 70') i Jonatan Collado (Joan, 91').

Serrat Susi. La seva actuació va ser correcta. Va amonestar els locals Montoro, Erik, Pedro García, Ion Vázquez, Santos, Joshua i Marc García; i al santfeliuenc Maldonado.

Quadern de notes:

- Un empat interessant. Sumar a la "Bombonera" no és empresa senzilla.

- De nou la consistència defensiva va ser de notable alt. Carlos Garcia es revela como un dels fitxatges importants del projecte 20/21, i l'ofici de Mario també adquireix pes.

- Uri Martí va debutar a la porteria amb una bona actuació.

- Ara caldrà fer bo aquest punt davant el Manresa a Les Grases.

- La Montañesa suma el primer punt en una setmana de canvis.