dissabte, 21 de novembre del 2020

Massa càstig

 SANTFELIUENC FC 0 ..... TERRASSA FC 3 (SERGI ARRANZ, 7'; AKI, 60' I KILIAN, 69')

ÀRBITRE: ENRIC BUREU MÉNDEZ (DELEGACIÓ BARCELONA

CAMP MUNICIPAL LES GRASES (PORTA TANCADA

TARDA VESPRE AMB TEMPERATURA FRESCA, 13 GRAUS



Un càstig excessiu. El gol del Terrassa de pena màxima al minut 7 va ser un llast per a un Santfeliuenc que fins al minut 60 va coquetejar amb insistència amb l'empat. La falta de punteria va evitar un empat que no hauria estat immerescut. El segon gol del Terrassa va segellar la sort del matx. Derrota que deixa, no obstant, millors sensacions que la de fa 15 dies davant el Manresa. La sobrecarregada i infermeria blanc-i-blava, condiciona.


Demanàvem a la prèvia jugar sense complexos. I certament durant dues terceres parts el Santfeliuenc va exhibir desimboltura per bé que el penal i la lesió abans de l'intermedi d'Albert Alegre van ser ferides massa profundes. D'inici, successió d'anades i tornades. Els dos equips trepitjaven amb generositat les àrees. Tanmateix molt aviat el partit va adquirir tonalitat vermella. Una pilota solta dins l'àrea i un xoc de cames va acabar amb penal. El golejador Sergi Arranz no ho va desaprofitar. El gol va esperonar el Santfeliuenc que va signar mitja hora de mèrit en què va coquetejar amb el gol. Al minut 13 en una penetració per banda esquerra d'Albert Alegre culminada amb una centrada valuosa però sense rematador. I al 16' en una de molt clara de Jonatan Collado que va deixar en evidència la rereguarda però el seu xut massa previsible i centrat va anar a les mans d'Ortega. El Santfeliuenc ensenyava les dents. El Terrassa reculava i oferia dubtes defensius. Bon futbol i oportunitats però absència de gol. Els visitants van drenar el domini santfeliuenc i al tram crepuscular del primer acte va acaronar fins i tot la sèntencia en dues bones oportunitats, però ni Sergi Arranz ni Aki en sengles posicions clares van tenir les idees clares.

El segon acte va iniciar-se amb el Santfe ensenyant múscul. De nou, 15 minuts de notable amb opcions d'empat per a Sani i Maldo. Tanmateix quan més arribaven els blanc-i-blaus els visitants van respondre amb un punyal. Jugada per banda dreta amb servei per a Aki que, de xut sec i potent, va dibuixar el segon. Els d'Andrés González encara es podrien haver reenganxat a la respiració assistida si Sani, que va guanyar l'esquena a un defensa, sol davant porteria no hagués enviat la pilota per damunt del travesser en posició de privilegi. Van ser les darreres aparicions d'un Santfe ajusticiat pel tercer gol. Kilian en una acció amb marca de qualitat va eclipsar totes les aspiracions del Santfeliuenc. Vint minut per donar entrada a futbolistes menys habituals i sobretot per començar a pensar en Castelldefels. Cal aixecar-se. La derrota, lògica atès el potencial del Terrassa i la saturació de baixes, no ha de malmetre la moral. Aquest equip competeix. Sap competir.


Santfeliuenc FC:

Álex Baño, Álex Torres, Albert Alegre (Joan Rubio, 35'), Guille Ramon, Mario, Alfonso Castellano, César (Christian, 78'), Peña, San (Adri Toro, 78') i, Jonatan Collado (Edu Naranjo, 73') i Maldonado (Sergio Morgado, 73').

Terrassa FC:

Ortega, Salva (Luna, 78'), Castillo, Lucas Viña, Pelegrín, Mico, Adri Lledó (José Enrique, 78'), Josu (Akis, 73'), Sergi Arranz, Akito (kilian, 62') i Jaume (Álex Fernández, 62').

Gols:

0 - 1, Sergi Arranz, de penal, 7'

0 - 2, Aki, 60'

0 - 3, Kilian, 69'

Àrbitre:

Bureu Méndez. Arbitratge prou fluixet. Va amonestar els santfeliuencs Jonatan Collado, Maldonado, Guille Cordón (banqueta), Albert Alegre, Cesar i Sani; i als visitants Mico, Josu, Salva i Lucas Viña. Va expulsar per doble targeta groga Mico (87').


Quadern de notes:

- Un Santfeliuenc voluntariós no va merèixer un càstig tan sever. 

- Jonatan Collado va tenir a les seves botes l'empat. Una acció que va poder canviar la sort del partit.

- Un Santfe amb la infermeria plena a vessar. Les baixes llasten.

- El Terrassa va complir amb el seu paper de favorit però sense entusiasme.