divendres, 20 de novembre del 2020

Sense complexos

 SANTFELIUENC FC ..... TERRASSA FC

ÀRBITRE: ENRIC BUREU MÉNDEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES (PORTA TANCADA)

JORNADA: 6

DISSABTE 21 DE NOVEMBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: infoTv Sant Feliu, @SantfeliuencFC, @TerrassaFC

TEMPS PREVIST: TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 13 GRAUS



Sense complexos. Amb més il·lusió que temor. El Santfeliuenc rep a Les Grases el Terrassa per vuitena temporada consecutiva. Un petit clàssic contemporani a Tercera que ha regalat dies de memorabília. Qui més qui menys tothom sospira per repetir una de les proeses d'altres temporades. El Terrassa, obligat a tot, arriba a Sant Feliu amb 10 punts.

Un dels grans clàssics de Tercera a Les Grases. Malauradament aquest curs el clàssic serà menys clàssic per allò que l'afició no el podrà gaudir de manera presencial i haurà de buscar recer a infoTv Sant Feliu, una plataforma a través de Youtube que està donant cobertura als partits de casa.

Andrés González vol que els seus futbolistes hi creguin en la victòria. La gran imatge a Valls i la victòria contundent hauria de ser ratificada a casa malgrat el poder del rival. Tres punts contra els egarencs despertarien de bat a bat les portes de la il·lusió i començarien a perfilar una futur prou amable.


Terrassa CF, l'enèsima obligació

L'equip vermell contrau temporada rere temporada un nou catàleg d'obligacions. Per ciutat i tradició la Tercera no sembla la millor categoria per a un club amb anys al futbol professional. Enguany Xavi Molist dirigeix un projecte que s'ha tornat a reforçar amb noms importants com ara Josu (Sant Andreu), Adri Lledó (Andorra), Salva Torreño (Prat) o Akis Katsavakis (Olimpiakos). D'altra banda, els terrassencs s'enfrontaran al València CF a la Copa del Rei.


El Terrassa buscarà un nou play off i donar la sorpresa a la Copa del Rei contra el València CF
Font de la imatge: @TerrassaFC