dissabte, 14 de novembre del 2020

Punts d'excepció

UE VALLS ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: BERNAT PEDROL VOZMEDIANO (DELEGACIÓ BARCELONA)

ESTADI EL VILAR (PORTA TANCADA)

JORNADA 5

DIUMENGE 15 DE NOVEMBRE

HORA: 16:30

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, @UEValls, @SantfeliuencFC

TEMPS PREVIST: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Partit d'excepció a la jornada 5. El Santfeliuenc es juga bona part del futur a Tercera Divisió en la primera visita a la categoria a El Vilar, un camp que tradicionalment no se li da donat gaire bé als blanc-i-blaus. Tanmateix el passat és passat i el Santfe se la juga de debò contra un rival que ha sumat 1 punt. Ràdio Sant Feliu portarà l'emoció des de l'Alt Camp.


Duel d'excepció. No importa que sigui la cinquena jornada, no importa que quedi encara molta lliga, no importa res de res. Els blanc-i-blaus se la juguen de debò contra un rival que debuta a Tercera Divisió. Andrés González ha hagut de corregir inèrcies després de la mala imatge exhibida contra el Manresa. David Toro i David Romo no podran ser a a capital de l'Alt Camp. Cal una reaccíó i sumar tres punts que valen moltíssim per al futur.



Ràdio Sant Feliu, en directe

L'emissora municipal tornarà a fer un servei de qualitat i acompanyarà l'equip en el seu desplaçament a Valls. L'equip que diregeix Joaquín Rivas demostra un cop més la seva implicació i en aquests temps de pandèmia encara s'agraeix molt més.



UE Valls, temps d'estrena

La capital de l'Alt Camp s'estrena a Tercera. Malauradament una fita històrica que no estan celebrant com cal els  seus aficionats per la crisi sanitària. L'equip que entrena Joan Antoni Pallarés, que va fer una temporada brillant a Primera Catalana, ha signat la renovació de 15 futbolistes. Sergi Gestí (Castelldefels) i Sergi Másqué (Vilafranca) són els principals reforços d'un equip que en les quatre jornades inicials ha sumat un punt.



El Valls, un debutant a Tercera Divisió
Font de la imatge: uevalls.cat