dissabte, 5 de juny del 2021

A guanyar... i esperar

 SANTFELIUENC FC ..... CF PERALADA

ÀRBITRE: JOSÉ ANTONIO FERNÁNDEZ MORILLO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA 9 PLAY OFF PERMANÈNCIA

DIUMENGE 6 DE JUNY

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CFPeralada, canal facebook Santfeliuenc i web: santfefc.com

TEMPS PREVIST: TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA D3 23 GRAUS


Punt final a una lliga per oblidar. No hem d'enganyar ningú. No és el comiat que volíem ni en el pitjor dels malsons. El Santfeliuenc s'acomiada de l'afició amb l'obligació de guanyar si vol arribar amb esperances de permanència a l'última jornada i cremar així totes les naus a Banyoles. Per la seva banda, el Peralada arribarà a Les Grases amb els deures fets atès que ha assegurat la seva plaça a la flamant 3a RFEF.


Comiat estrany. El Santfeliuenc diu adeu a la temporada més atípica, incerta, aspra i dura a Les Grases. Amb independència de com serà el futur l'equip té l'obligació moral, esportiva i ciutadana de guanyar per mantenir esperances de permanència i agrair el suport d'una afició profundament decebuda. És l'últim roc a la faixa que li queda Andrés González per seguir amb vida i viatjar al Pla de l'Estany amb una remota opció... però opció.


Vuit anys Tercera Divisió

Comiat a Les Grases amb aire de final de cicle. El Santfeliuenc mirarà d'acomiadar la lliga amb la voluntat de deixar un bon record a una afició que durant vuit anys ha gaudit amb una categoria nacional inèdita en la història del degà i que ha convertit Les Grases en un dels escenaris més animosos. La directiva d'Alberto Prieto ha agraït el suport de l'afició i ha demanat perdó per una circumstància tan dolorosa com la que estem vivint. Altrament la directiva ha recordat que fins que el descens no sigui matemàtic cal seguir guanyant i ha recordat a la plantilla de manera taxativa que ha de sumar els sis punts en joc pel que pugui passar.


CF Peralada, el viatge més plàcid

La victòria de la setmana passada davant el Valls (2-1) ha salvat de manera matemàtica els peraladencs. Després de trencar la filiació amb el Girona i retornar a Tercera fa dos anys, els xampanyers han anat consolidant un projecte interessant tot i que aquesta temporada els resultats no han estat especialment brillants. Albert Carbó, un jove entrenador, segueix adquirint experiència a l'Empordà Alt. 


El Peralada amb els deures fets
Font de la imatge: @CFPeralada