diumenge, 6 de juny del 2021

Comiat trist

SANTFELIUENC FC 0 .....  CF PERALADA CF 3 (ADRIÀ CASANOVA, 50'; ERIC VILANOVA, 57' I ADRIÀ CASANOVA, 74')

ARBITRE: JOSÉ ANTONIO FERNÁNDEZ MORILLO (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES. ASSISTÈNCIA DE 275 ESPECTADORS

TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA AGRADABLE, 22 GRAUS

 

Comiat trist a una temporada per a l'oblit. Disposarem de temps per analitzar les causes. L'abaixada del teló a Les Grases va ser un resum comprimit de tot el curs: un Santfeliuenc voluntariós al principi va anar caient en una rutinària agonia esquitxada d'errors defensius que va aprofitar el Peralada, que va viatjar amb la temporada resolta, però que no va desaprofitar la corrua de regals. Malgrat l'empat del Figueres, caldrà esperar a la decisió del Comitè de Competició que ha de resoldre el recurs del Santfeliuenc per pressumpta alineació indeguda de Carles Coto en el partit endarrerit dels empordanesos contra l'Igualada. 

 

El Santfeliuenc va anar guanyant pes a mesura que avançava el primer acte. Un parell de rematades perilloses, una de Sani i una altra de Toro, van fer concebre esperances de victòria. Els visitants, amb la tranquil·litat que dona jugar amb l'aprovat a l'examen, va fer el seu partit sense inquietar gaire però tampoc sense regals. 

 

La represa, el caos. Al 50' Casanova va aprofitar una indecisió defensiva per creuar la pilota lluny de l'abast d'Álex. Al 57' Eric Vilanova va aprofitar un altre regal dins l'àrea per rematar a porteria amb un xut fort. I al 64' en plena deserció blanc-i-blava, Arnau Ortiz va servir una pilota Adrià Casanova que aquest no va fallar. Prou de castigar l'afició!!! Vint-i-cinc minuts escombreria. Silenci glacial a Les Grases. Minuts finals que es van anar consumint amb diverses oportunitats de Dani Peña que no van trobar porteria. Compendi crepuscular, en definitiva, d'una temporada dolorosa. 

 


Santfeliuenc FC:

Álex Baño, Álex Torres (Jaume Duran, 61'), Alegre (Adri Toro, 61'), Mario, Carlos García (César, 69') Kevin Sánchez, Romo, David Toro, Guille Naranjo (Peña, 61'), Sani i Jonatan Collado (Joan Rubio, 69').

CF Peralada:

Asparó, Puig (Adrià Casanova, 46'), Coro, Simón Colina, Caball (Micaló, 63''), Biel Eric Vilanova, Josu (Buba, 63') , Ritxi (Seomgyu, 63'), Arnau Ortiz i Maxi (Dalmau, 75').

 

Gols:

0 - 1, Adrià Casanova, 50'

0 - 2, Éric Vilanova, 57'

0 - 3, Adrià Casanova, 64'

 

Àrbitre:

Fernández Morillo. La seva actuació va ser correcta. Va amonestar el santfeliuenc Álex Torres; i als xampaners Puig, Caball i Coro


Quadern de notes:

- Trist final a una temporada agònica. Cruel. Terrible.

- L'afició no ho mereix. La docta eloqüència del silenci de Les Grases en els últims 25 minuts va ser el dibuix prou evident. És obligat demanar un educat i honest perdó.

- Cal esperar al final de lliga per fer un balanç que serà indefectiblement negatiu.

- El Peralada va trobar, comptat i debatut, una joguina trencada i ho va aprofitar sumariament.