dimecres, 8 d’octubre del 2008

Ajuda'ns a fer important el web del Santfeliuenc

Amb l'inici imminent de les lligues a Segona Divisió tindrem 10 equips en competició. Com bé podeu deduir, malgrat que intentem ser arreu, no ho podem abraçar tot. Per això la vostra col·laboració és cabdal perquè www.futbolclub.santfeliu.net sigui un servei que es consolidi i que sigui important ja no només per al Santfe sinó per al futbol català. De fet, ja us diem que el nombre de visites és excel·lent.
I com podeu ajudar-nos? Doncs enviant el resultat a l'apartat comentaris que es correspon amb als partits de la jornada i, si s'escau, una petita crònica. Un altre element de contacte és a través del Departament de Premsa i Comunicació del club: santfefc@gmail.com
Us agraïm per avançat la vostra col·laboració i tant de bo ens ho passem bé i gaudim amb els bons moments que ens regalarà la temporada 2008-2009.
Rebeu una cordial salutació del Departament de Premsa i Comunicació del Santfeliuenc Futbol Club

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a todos.

Creo que lo primero que se deberia hacer es colgar las fotos de todos los equipos en sus correspondientes links.

Saludos.

Anònim ha dit...

Estimat anomim:

Considero injust, de mal gust, intolarable, etc etc etc que un missatge en el que demana el ajut de tots, sigui contestat " lo primero que se deberia de hacer ". Si no s'han penjat les fotos de tots els equips per algo sera, i segur que no ha estat per manca d'interes ni de ganes. Ara si tens aquesta inquietud, el que si que es licit es preguntar que ha pasat, que segur que algu et contestara, o be fer el que hem fet tots esperar.

Anònim ha dit...

En respuesta a la petición de colgar la fotos de todos los equipos.
El Santfeliuenc FC quiere ser muy respetuoso con la imagen de todos nuestros niños y niñas. Nuesta idea es colgar en cada sección las fotos de los equipos -jamás utilizaremos fotos individuales-, pero para eso necesitamos el consenso de los padres, o vuestra iniciativa; siempre respetaremos y comprenderemos la decisión que adoptéis.

Gracias.
Departament de Premsa i Comunicació del Santfeliuenc FC

Anònim ha dit...

En referencia a lo manifestado por el departamento de prensa, decir que estoy de acuerdo en consensuar con los padres la publicación de fotos de nuestros hijos, pero la del grupo de mi hijo se ha publicado y ha mi nadie se ha dirigido para consensuarlo (tampoco me hubiera negado,quede claro).
Hago la propuesta siguiente para ver si ayuda en algo: ¿agilizaría este asunto si cuando se firman las fichas de los niños hubiera una marca para señalar la autorización o no de la publicación de la imágen?. Y como esto, cualquier otra cosa que afecte directamente al jugador (y a sus tutores). Creo que es el momento adecuado, y no empezar a buscar uno po9r uno para preguntarles.
Gracias.

Messi

Anònim ha dit...

Hay gente que se toma las sugerencias o ideas como agresiones. Nada más lejos de mi intención.
Si en los links no se puede escribir como pasa en la mayoria de las categorias no podemos poner nuestras informaciones y participar.

Gracias y perdón a los que se hayan sentido ofendidos.

"ANONIMO"

Anònim ha dit...

No hem posat les fotos de tots els equips senzillament perquè encara no les tenim totes. En quan les tinguem, que serà després de solucionar uns problemes, la idea es posar les fotos de cada grup.

Messi, les fotos que hem posat fins ara són les que tenim, la de l'infantil la vaig fer jo o algun pare me la passat. La de l'aleví A també és una foto que ha fet arribar un pare. Parteixo de la base que les fotos de grup són de tot un grup, no individuals, es van fer en un acte públic i ningú no es va oposar a que es fessin les fotos, i tal i com diu el comentari del Departament de Premsa no publicarem cap foto individual sense autorització.

Aquest web es fa amb la bona fé de la gent que hi col·labora de forma desinteresada, no hi ha cap mala fé. Si veieu que hi ha seccions que encara estan sense actualitzar els continguts és senzillament perquè encara no s'ha pogut fer o bé perquè no disposem de colaboradors ni colaboracions. I aquest és senzillament l'objectiu del missatge que diu "Ajuda'ns a fer important el web del Santfeliuenc". Sigui com sigui anirem fent el que poguem.