dijous, 27 de novembre del 2008

Santfeliuenc - El Catllar, partit estel·lar a Les Grases

Cita cabdal la que teniu el proper diumenge a les 12h tots els aficionats al futbol. El Santfeliuenc rep al Parc Esportiu de Les Grases, El Catllar, un dels favorits a l’ascens. A Tercera Regional, el Santfeliuenc B rep al Parc Esportiu de Les Grases el líder, el Sant Andreu de la Barca Agrupa. El juvenil del Santfeliuenc visita el feu del Vinyets Molí-Vell aquest dissabte a les 17:15h.

El Santfeliuenc FC té una de les cites assenyales al calendari amb traç gruixut. El Catllar visita el Parc Esportiu de Les Grases i això és sinònim de partit gran. Andrés González està preparant amb molta cura un partit que sap que ha de significar el llançament definitiu del seu equip a la classificació. El tècnic santfeliuenc ha manifestat en alguns mitjans de comunicació que és fonamental trobar una línia de continuïtat a Les Grases que faci bons tots els punts que s’estan aconseguint a domicili. A banda d’això, caldrà veure l’estat de la infermeria santfeliuenca. Dani Texeira va debutar el passat diumenge després de la seva lesió de genoll i això és un bon senyal.


El CE Catllar, un vell conegut de dies de glòria

Parlar de l’equip tarragoni és evocar els dies inoblidables de juny de 2006 quan el Santfeliuenc va assolir l’ascens a Preferent. El Catllar va ser el rival en aquella promoció que va despertar, per fi, l’afició de Sant Feliu. El temps ha passat i tots dos equips, especialment el Santfe, han patit molts canvis. Els de la riba del Gaià mantenen encara alguns jugadors d’aquell enfrontament com a ara el defensa central Tudela o el davanter Pedra. La temporada passada, El Catllar debutava a Preferent i va incorporar jugadors importants com els germans Robles, el migcampista Mercadé o el veterà golejador Rosado. L’equip que aleshores entrenava Joan Riera va fer un futbol de qualitat, però el tercer lloc va ser insuficient per jugar la promoció que se’n va endur el sorprenent Martorell. El Catllar ha apostat aquesta temporada a la banqueta per Alfonso Gallardo, l’entrenador amb qui va assolir l’ascens, i com a fitxatge de més renom ha arribat Santi Acedo, ex davanter del Reus a Segona B.

Imatges del Santfe - Catllar de la temporada passada

Recordeu, doncs, que teniu una cita obligada el proper diumenge a les 12 hores al Parc Esportiu de Les Grases. La nostra directiva ha demanat tot el suport de la ciutat per aquest partit que es considera transcendental. L’àrbitre encarregat de dirigir el partit serà el barceloní Fernando Caballero Jerez.

Les imatges d'un ascens

La visita d'El Catllar sempre és un bon moment per recordar el dies gloriosos de juny de 2006 en què vam retornar a Preferent. Tant de bo aquestes imatges es puguin repetir aviat***

La Gimnàstica Iberiana se’n va
La Gimnàstica Iberiana va guanyar ahir al vespre el partit que tenia pendent. Els de la Zona Franca no van tenir cap problema per guanyar la Barceloneta per 1 a 5, i amb aquests tres punts ja en sumen 26. Viladecans és segon amb 21 i el Santfeliuenc manté el tercer lloc amb 20. La resta de partits jugats ahir van tenir els següents resultats: Horta 3 – El Catllar 1 (el tarragonins travessen un mal moment); Sants 2 – Sitges 0 i Canyelles 6 – Sant Ildefons 0.

Tercera Regional
El Santfeliuenc FC B rep al Parc Esportiu de Les Grases el líder, Sant Andreu de la Barca Agrupa. El partit donarà inici a les 17h.

El juvenil del Santfeliuenc FC visita el cuer, Vinyets Moli-Vell
El juvenil del Santfeliuenc té una magnífica ocasió de semar tres punts ja que visita el feu del cuer, el Vinyets Molí-Vell. Una victòria consolidaria els joves futbolistes que entrena Óliver Lima a la zona tranquil·la de la classificació. El partit es juga dissabte al camp de La Parellada.

Guia de la jornada
Primer equip
: Santfeliuenc FC – CE El Catllar 3-1
Amateur
: Santfeliuenc FC B – Sant Andreu de la Barca Agrupa 0-1
Juvenil: Vinyets Molí.Vell – Santfeliuenc FC 4-1
Cadet A
: Casablanca – Santfeliuenc FC 4-4
Cadet B: Santfeliuenc FC – Escola de Futbol Gavà
Infantil: Santfeliuenc FC – AE Prat 3-3
Aleví A: Santfeliuenc FC – Marianao Poblet 16-0
Aleví B: Sant Joan Despí – Santfeliuenc FC 2-1
Benjamí A: Santfeliuenc FC – Sant Gabriel 3-3
Benjamí B
: Penya Blanc Blava – Santfeliuenc FC 7-1
Prebenjamí
: Santfeliuenc FC – EF Sant Just 0-1
*** Agraïm la col·laboració de Laura Patiño en la cessió de les fotos de l'ascens.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Que jugadores son duda para el domingo y quienes son baja segura para el domingo?

Un saludo y viska el sanfe!!

PD: Suerte a todos!!

PD2:Que se prepare el benjamin B que va el mejor arbi hacia el derbi!

Anònim ha dit...

Son baja:

Hinojo
Jordi?
cuca
fuentes
galvez


que recuerde.

Atentos a los refuerzos de invierno!!!!!!!!!!

coco

Anònim ha dit...

Saludos a todos los blanquiazules. La Gimnàstica Iberiana está imponiendo un ritmo frenético y tras su victoria de ayer nos saca 6 puntos. No hay nada resuelto -quedan 69 puntos por delante- pero los partidos que quedan antes del parón navideño van a ser fundamentales.
Si miramos el calendario de los próximos cuatro compromisos, la Iberiana tiene tres partidos exigentes: Iberiana - Vista Alegre; Torreforta - Iberiana; Iberiana - EFAC Almacelles y Alcarràs - Iberiana. Nosotros tenemos por delante El Catllar; Sitges; Sant Joan Despí y Vista Alegre. Sería muy importante recortar al menos tres puntos en este ciclo de 4 partidos.

Necesitamos el apoyo de la afición para el domingo y el resto de la temporada.
Visca el Santfe!!!

Anònim ha dit...

Cuales son los refuerzos de invierno??

Gracias coco por tu aclaracion respecto a las bajas del domingo!

Un saludo y viska el sanfe!

Anònim ha dit...

Jesus m: Espero que seas muy. muy casero, teniendo en cuenta quien es el visitante En fin que como esta muy de moda regalar jamones, ya hablaremos despues del partido. . . . . .(jejejejeje)

Quim

Anònim ha dit...

Jesus, como dice la palabra, son fichajes de invierno, y aunque hace frio, aun no lo es!!!

Todo llegara!

El año que viene Olesa-santfeliu!!!

Anònim ha dit...

Creo que el año que viene no habra Olesa-Sanfe, porque creo que el Olesa acabara subiendo a tercera!

Por lo demas:

Benjamin A 3
Sant Gabriel 3

P. Blanc Blava 7
Benjamin B 1


Lo mas destacado del segundo partido el buen hacer del arbi!

Un saludo y viska el sanfe!

Anònim ha dit...

CASABLANCA 4 CADETE A 4 CHIQUI

Anònim ha dit...

ALEVIN A 16 MARIANAO 0 Y SANT JOAN 2 ALEVIN B 1 CHIQUI

Anònim ha dit...

Gran partido del Amateur B que aunque perdio 0-1 con el lider, Sant Andres, se defendio muy bien y pudo empatar, o algo mas, en varias ocasiones, y achuchando mucho los ultimos minutos.

Felicidades por el partido, seguir en esta linea y llegaran los resultados.

Alberto.

Anònim ha dit...

Sabemos el resultado de nuestro juvenil.

Gracias

Anònim ha dit...

Gran partido del prebenjamin contra el Sant Just en el que solo se rompio el empate a cero a falta de 3 minutos del final a favor del Sant Just de un gran chut desde fuera del aerea de un jugador muy, muy grandullon. Por mi parte creo que ha sido el mejor partido tacticamente hablando de los nuestros en lo que va de temporada.Este conjunto de jugadores van a ser un buen equipo si trabajan como hasta ahora. Saludos. Jose