dimecres, 21 de gener del 2009

El Santfe se la juga a Alcarràs

El Santfe torna a visitar terres del Segrià per jugar un partit cabdal davant l'Alcarràs CF. Una victòria blanc-i-blava estrenyeria un xic més la part de dalt en una jornada interessant amb un altre partit on caldrà estar atent, el derbi entre Sants i Gimnàstica Iberiana. Però el que ens preocupa ara és el nostre equip, i tothom sap que emportar-se els tres punts de la vila lleidatana suposaria rellançar les aspiracions. Andrés González està preparant a consciència aquest partit i sap com les gasta l'Alcarràs, que va guanyar a l'estrena de la lliga a Les Grases per 0 a 1.

L'equip del Segrià està sent una de les sorpreses agradables de la Preferent 2008-2009. Es tracta d'un conjunt construït sobre la base de la UE Lleida de Divisió d'Honor juvenil. El seu entrenador, Vidal Agné -germà de Raúl Agné, entrenador del Girona CF-, és un tècnic del planter del primer equip de la província i està fent una gran tasca que descansa en l'objectiu de preparar futbolistes per a la UE Lleida de Segona Divisió B.Així doncs, aquest dissabte, a les 17 hores, el Santfeliuenc se la juga al Xoperal d'Alcarràs. Dirigirà l'encontre el barceloní de 26 anys Martí Huertas Vázquez.

Viatja a Alcarràs amb el Santfe
Per a tots els que estigueu interessats a acompanyar el Santfe a Alcarràs, us recordem que l'autocar surt del Parc Esportiu de Les Grases a les 13:15 hores.

El Xoperal d'Alcarràs acollirà el primer partit de la segona volta del Santfe

Andrés González, protagonista a Ràdio Marca

Andrés González ha passat pels micròfons de Ràdio Marca en el programa Catalunya Futbol. L'entrenador blanc-i-blau ha parlat amb Ricard Vicente i ha fet un resum del que ha estat la primera part de la competició. L'entrenador del Santfe ha coincidit amb l'entrenador de la Gimàstica Iberiana, Fernando Navarro "Picolo, en dir que la Preferent ha perdut qualitat tècnica en els darrers anys però ha guanyat força física. L'entrenador del Santfeliuenc ha elogiat la bona trajectòria del Torreforta i ha subratllat la mentalitat i convicció guanyadores de la Iberiana, clau del seu èxit. Andrés espera que el Santfe pugui fer a la segona volta un salt i acabi entre els dos primers. Ricard Vicente ha preguntat si està mirant vers la Segona Divisió B i els possibles ascensos compensats que podien fer que aquesta temporada el tercer classificat de Preferent també pugés a Primera Catalana. González ha dit que no pensa en això i que el seu objectiu és anar partit a partit i, per tant, el seu únic objectiu ara mateix és Alcarràs.

Santfe i Cornellà es juguen l'hegemonia al grup VIII de Primera Divisió Cadet

Al grup VIII de Primera Divisió, Santfe i Cornellà juguen aquest diumenge un dels partits grans de la temporada. Hores d'ara i després de 15 jornades el Cornellà es, juntament amb el Sant Ildefons, líder de la competició amb 39 punts, i dos per sota trobem el Santfe amb 37. Així doncs, un encontre per gaudir i perquè l'afició faci costat als nostres joves valors. El matx comença a les 15 hores.

SantfeFC Agenda

Primer Equip: Alcarràs FC - Santfeliuenc FC Ajornat

Amateur: Cervelló B - Santfeliuenc FC B Ajornat

Juvenil: Cubelles CF- Santfeliuenc FC Ajornat

Cadet A: Santfeliuenc FC - UE Cornellà C 1-3
Cadet B: CFA Santfeliuenc - Santfeliuenc FC 4-2
Infantil
: Santfeliuenc FC - Santboià B Ajornat
Aleví A: Viladecans D- Santfeliuenc FC Ajornat
Aleví B: Santfeliuenc FC - Escola Futbol Gavà 2-2
Benjamí A: Santfeliuenc FC - Marianao Poblet Ajornat
Benjamí B: Santfeliuenc FC - Penya Blanc Blava Ajornat
Prebenjamí: EF Sant Just - Santfeliuenc FC Ajornat
Promeses: EF Penya Blaugrana de Cervelló - Santfeliuenc FC Ajornat

4 comentaris:

Anònim ha dit...

l primer equipo suspende el partido de esta jornada por el viento.

Anònim ha dit...

Visto lo visto y tal y como lo empece lo cierro. Este cuestionario solo era para que opinaramos de la politica que tiene el club y quizas la que debería seguir. El tema de este chico solo era un ejemplo, pero al personalizar creo que me he equivocado pero quiero que quede claro que este chico es precisamente eso ejemplo a seguir, como jugador, como personita, y como bien educado, y su familia mas de lo mismo.
Siento haber creado este mal entendido, y pido disculpas por un solo minuto de malestar que haya podido causa

Coco

Anònim ha dit...

Pues estaría bien hacer el debate, sin personalizar

Anònim ha dit...

Grande Coco, eres un crak, hasta disculpandote eres el mejor!
Sigue así que con tus fallos y virtudes estas haciendo grandes cosas y los que te queremos, lo hacemos tal y como eres!