dimecres, 25 de març del 2009

El Santfe busca davant el Viladecans una victòria que l'apropi a l'ascens

El Santfe juga aquest diumenge a les 12 del matí davant els veïns de la UE Viladecans la primera de les nou finals que resten fins al final de temporada. Després de l'angoixant victòria davant el Guissona, els blanc-i-blaus buscaran reprendre la bona línia de futbol demostrada des del darrer tram de la primera volta. Andrés González coneix prou bé el rival de diumenge i espera també recuperar aviat el concurs d'Iñaki, el magnífic central incorporat del Manresa que estava completant una espléndida temporada abans de la seva inoportuna lesió.


Al partit de la primera volta, el Santfeliuenc va perdre els tres punts en els darrers minuts. Tant de bo amb el suport de l'afició i la qualitat dels nostres futbolistes els punts s'hi quedin a Les Grases.

La UE Viladecans busca assegurar la permanència

L'equip blanc-i-vermell està fent una temporada molt discreta i irregular. Va fer un primer terç de campionat interessant, en què inclús va coquetajar amb les posicions d'ascens, però després va agafar una ratxa molt dolenta que el va situar a la part mitja baixa. En les darreres jornades ha seguit mostrant una línia molt irregular: ha estat capaç de superar el Torreforta i perdre a casa davant l'EFAC Almacelles -els lleidatans van guanyar el passat diumenge el primer partit a domicili-. Els futbolistes que entrena Javier Galiot arriben a Sant Feliu amb 33 punts, sense massa urgències però amb la permanència encara no assegurada.

El Viladecans s'ha fet en les darreres setmanes amb algun reforç, especialment destacat el de l'ex jugador del Marianao i Poble Sec, Medina. La gran atracció serà, però, retrobar-se amb David Fuentes, el que va ser referent ofensiu del Santfe 2007-2008.

Recordeu que teniu una cita que no podeu passar de banda aquest diumenge 29 de març a les 12 hores. Dirigirà el matx el tortosí José Pujol Cugat.

Tots junts... podem !!!


SantfeFC Agenda:
Primer equip: Santfeliuenc FC - UE Viladecans 1 - 2
Juvenil
: UE Viladecans - Santfeliuenc FC 3 - 0
Cadet A: Vinyets Molí-Vell - Santfeliuenc FC 1 - 3
Infantil: Santfeliuenc FC - UE Viladecans 2 - 2
Aleví A
: Santfeliuenc FC - Fontsanta Fatjó 3 - 0 (No presentat Fontsanta Fatjó)
Aleví B: Molins de Rei B - Santfeliuenc FC 2 - 0
Benjamí A: Santfeliuenc FC - Sant Ildefons 1 - 4
Benjamí B: AMPA Sant Miquel - Santfeliuenc FC
Municipal de Sant Ildefons, dissabte 28 a les 10 hores
Prebenjamí: Associació Esportiva Martorell B - Santfeliuenc FC 2 - 1
Promeses: FC Santboià - Santfeliuenc FC
Estadi Municipal Joan Baptista Milà, dissabte 28 a les 10 hores