diumenge, 19 d’abril del 2009

El Santfe supera la Barceloneta i manté les opcions

El Santfe s'ha retrobat amb la victoria després de superar la Barceloneta per 3 a 1. El partit no ha estat gaire brillant però almenys els tres punts ens permeten seguir alimentant la il·lusió per al tram final de competició. Diego, Quiles i Dani Texeira han fet els gols blanc-i-blaus. El Santfe suma 52 punts i és a només un del Torreforta, tercer classificat, que ha perdut en el duel de la jornada a Magòria davant el Sants per 1 a 0. Recordeu que aquesta temporada el tercer lloc obre, de bat a bat, les portes de l'ascens a Primera Divisió Catalana.

El Santfeliuenc va començar molt bé. Al minut 4 Diego va estrenar el compte en aprofitar un rebuig defensiu defectuós dels mariners. Els nostres van dominar el primer quart d'hora a plaer i van tenir ocasions per tancar la història. Però com ja estem acostumats, el Santfe no va saber resoldre per la via ràpida i els visitants ho van aprofitar. Al minut 19 el blanc-i-vermell Ortega va recollir una pilota dins l'àrea per batre de manera afortunada el debutant Albert Duran.

Els d'Andrés González van partit aleshores un col·lapse que es va anar convertint en eclipisi total. La Barcelontea va arribar a dominar davant la sorpresa d'uns aficionats que no donaven crèdit al que veien. Amb empat i molta preocupació als rostres de l'afició va acabar el primer acte.

A la represa, les coses tampoc van començar gaire fines. El Santfe no es va trober còmode i la Barceloneta va ensumar l'opció de treure profit i alleujar una mica la seva desesperada situació a la classificació. Jacobo va salvar sota pals una pilota que buscava amenaçadorament la xarxa. Sortosament, acte seguit Rubén Quiles va aconseguir fer el segon gol en resoldre amb molta convicció una acció indidvidual. El gol va servir per donar confiança i ordenar la situació. Els mariners van seguir, però, donant més d'un ensurt a la rereguarda santfeliuenca, en especial a través d'un cop de cap de Dani que va fregar el pal.

El partit es va anar consumint i els visitants van patir un reguitzell d'amonestacions i l'expulsió d'Oriol arran d'un fora de joc dubtós molt protestat. En la darrera acció, Dani Texeira va consumar la sentència en culminar amb elegància un contracop. El gol va tornar a aixecar les protestes de la Barceloneta, el que va suposar un altre rosari d'amonestacions i expulsions en un final un xic convuls.

Santfeliuenc FC: Albert Duran, Guillem Costa, Alberto, Edu Mele, Jacobo, Cuca, Diego, Carceller (Dani Texeira, 81'), Javi Pozo (Hinojo, 56'), Quiles (David Martín, 89') i Álex Burch.
Barceloneta CF: Francis (Luesma, 90'), Hammouch, Dani, Rueda (Pau, 64'), Hinojosa, Chus, Ortega (Camara, 72), Garcés (Flores, 77'), Oriol, Pablo i Carlos Martínez.

Gols: 1-0, 4' Diego; 1-1, 19' Ortega; 2-1, 58' Quiles i 3-1, 90' Dani Texeira.

Àrbitre: Francisco del Olmo Castelló, de la delegació de lleida; el seu arbitratge va ser fluix. Va mostrar targetes grogues als santfeliuencs Costa, Jacobo i Cuca; i als visitants Francis, Hammouch, Dani, Chus, Ortega, Oriol, Pablo i al tècnic Manolo Murciano. Va expulsar per doble targeta groga els visitants Oriol, Francis i Hinojosa; i amb vermella directa, Camara.

Incidències: Parc Esportiu de Les Grases, assistència de 200 espectadors. Matí assolellat; temperatura de 15 graus. Es va fer un minut de silenci en memòria d'Àngel Marimón, coordinador de la Penya Recreativa de Sant Feliu. La directiva del Santfeliuenc transmet una forta abraçada a la família d'Ángel, molt vinculada a l'esport local.

Gimnàstica Iberiana es destaca, i el Sants es posa segon. El Santfe, a pel tercer lloc que pot valer un lloc a Primera Catalana

La Gimnàstica Iberiana ha golejat el Sant Joan Despí per 7 a 1 i ha posat la directa per ser campió del grup II de Preferent. Per la seva banda, el Sants segueix en ratxa i ha guanyat als tarragonins del Torreforta per 1 a 0. Amb aquesta victòria el Sants és segon amb 55 punts (i un partit pendent que jugarà la Diada de Sant Jordi davant el Sant Joan Despí). El Torreforta cau al tercer lloc amb 53 punts. Un punt per sota apareix el Santfeliuenc. Aquesta temporada, si es confirma definitivament que no hi ha cap descens de Segona B a Tercera i dos ascensos de Tercera a Segona B (ja tenen el bitllet per jugar la lligueta Espanyol B, Reus i Hospitalet), el tercer millor classificat dels dos grups de Preferent assoliria l'ascens a Primera Divisió Catalana. Si el Santfeliuenc aconsegueix salvar almenys la tercera posició, a finals de juny podríem celebrar un ascens històric a Primera Divisió Catalana.

El juvenil, frega la permanència; l'Aleví A segueix amb pas ferm

El nostre futbol base ens ha donat dues esplèndies notícies. El juvenil va guanyar al camp del Sant Andreu de la Barca Agrupa per 0 a 1 i s'apropa a la permanència. A manca de quatre jornades, l'equip que dirigeix Avelino suma 35 punts i es consolida a la part temperada de la classificació. Per la seva banda, l'Aleví A segueix la seva excel·lent trajectòria. Aquest cap de setmana va superar l'Escola de Futbol Gavà per un aclaparador 8 a 1. Cinc gols de Marc i un de Roger, Albert i Adri van servir per sumar tres punts més i per fer gaudir l'afició.

SantfeFC resultats:
Primer equip: Santfeliuenc FC - Barcelonteta 3 - 1
Amateur: Santfeliuenc FC - UD Vallirana 2 - 3
Juvenil
: Sant Andreu de la Barca Agrupa - Santfeliuenc FC 0 - 1
Cadet A: Sant Joan Despí - Santfeliuenc FC 3 - 2
Cadet B: Santfeliuenc FC - Levante Las Planas 1 - 2
Infantil: Santfeliuenc FC - Castelldefels 4 - 5
Aleví A: Santfeliuenc FC - Escola Futbol Gavà C 8 - 1
Aleví B: Sector Montserratina B - Santfeliuenc FC
Benjamí A: Santboià FC - Santfeliuenc FC 11 - 1
Benjamí B: Viladecans E - Santfeliuenc FC
Prebenjamí: Santfeliuenc FC - Sant Joan Despí 8 - 0
Promeses: Santfeliuenc FC - Penya Barcelonista Sant Vicenç 0 - 3