diumenge, 5 d’abril del 2009

El Santfe s'hi deixa dos punts a Sant Ildefons

El Santfe s'hi ha deixat prendre dos punts a Sant Ildefons. Els blanc-i-blaus van dominar amb autoritat per 0 a 2 i 1 a 3 però als darrers minuts els locals han remuntat i han signat un empat a 3 que de ben poca cosa ens val. El Santfe no aprofita, doncs, l'ensopegada del Torreforta que no ha passat de l'empat a casa davant el Cambrils. El Sants hi va fort atès que ha guanyat a Vista Alegre per 1 a 2.
Hi havia moltes cares de desil·lusió a l'afició a l'acabament del partit. El Santfe va passar en pocs minuts de tornar a estar ben a prop del segon lloc, a quedar-se de nou a quatre punts. Una circumstància inexplicacle si tenim en compte que els nostres guanyaven 1 a 3 a manca de set minuts. Però una falta tècnica de David Guisado aprofitada pels locals a través d'un lliure indirecte i una contra, ens ha deixat amb cara de ximple.

El partit va començar amb dubtes però ben avitat el Santfe va ser el dominador absoluts. Àlex Burch ara i adés sorprenia per banda l'estàtica defensa local. Al minut 35 Quiles va obrir el marcador en definir molt bé una acció dins l'àrea. Amb el mínim avantatge i un grapat de bones ocasiones desaprofitades va cloure el primer acte.

Res més iniciar-se la represa, una triangulació mil·limètrica entre Diego, Carceller i Álex Burch va ser culminada sensacionalment per aquest últim per fer el segon gol. El partit es posava de cara i ningú no dubtava que els punts marxarien a Sant Feliu.

Però el Santfe és patidor de mena. Ochoa va fallar un gol cantat i pocs minuts després els locals van retallar distàncies. El gol va costar l'expulsió d'Hinojo per reclamar un possible hora de joc. A pesar de la inferioritat, el Santfe va seguir dominant. Al minut 78 Quiles era subejctat dins l'àrea i l'àrbitre va decretar el punt de penal. Jordi Vidal no va fallar i el partit ara sí semblava decidit.... però no va ser així i els cornellanencs van capgirar el marcador i la història va tornar a acabar malament. La banqueta del Santfe va ser especialment castigada amb les expulsions d'Andrés González, Diego i Costa. Massa nervis i massa desesperació. Un nou drama per a un equip que ho tenia a les mans i s'ho ha tornat a deixar prendre. Tot plegat, una llàstima!!!