divendres, 8 de maig del 2009

Derbi a Sant Joan i partits decisius per al futbol base

El primer equip del Santfe juga a Sant Joan Despí un partit clau per a les nostres aspiracions de ser tercers i mantenir ben vives les opcions d'ascens. Per al derbi, Andrés González recupera Jacobo, que va ser sancionat amb un partit arran de la seva expulsió a Catllar. L'equip ha entrenat amb normalitat al llarg de la setmana i arriba a aquest partit amb molta il·lusió de sumar tres punts que ens assegurin de manera definitiva la tercera posisió, una classificació històrica ja que el Santfe mai no havia superat el sisè lloc en les 14 participacions anteriors a Preferent.
El Sant Joan Despí, a un pas del descens
El Sant Joan Despí arriba a la jornada 31ena amb 26 punts. A manca de 12 punts és a set de la permanència, que marca el Sitges amb 33. Els blanc-i-vermells debutaven a Preferent aquesta temporada. Tot i que l'equip santjoanenc va començar amb molta empenta i va fer del seu estadi un fortí, de mica en mica va començar a sentir l'exigència d'una categoria molt més selectiva que la Primera Regional. A tot això cal afegir el sisme intern que va viure el club veí arran de la destitució del tècnic de l'ascens, Carlos Ruiz. La decisió de la directiva va fer que 15 jugadors prenguessin la decisió de marxar. El Sant Joan s'ha hagut de recompondre a corre-cuita amb nous futbolistes per tal d'acabar la temporada amb garanties.
Recordeu, doncs, derbi vital per al Santfeliuenc a la veïna Sant Joan Despí. Per la proximitat del desplaçament, que es pot fer en un còmode passeig caminant, us demanem el màxim suport per al Santfe. El partit es juga aquest diumenge 10 a les 12 del matí al Municipal de Casc Antic. Dirigirà el partit l'àrbitre Eduardo Figuerola Rodríguez, de la delegació de Garraf-Penedès.

Jornada de traca i mocador per al nostre futbol base
Els nostres equips de futbol base afronten la recta final de les competicions. Aquest cap de setmana tenim dos plats forts que no us hauríeu de perdre. El Juvenil necessita un punt per assegurar de manera matemàtica la permanència i l'haurà de sumar davant l'gualada CF aquest dissabte a les 17h. L'equip de l'Anoia ha perdut la categoria així que tenim una ocasió de privilegi que no es pot desaprofitar. Us demanem el suport per al nostre juvenil, que aquesta temporada va retornar a Primera Divisió i que ha de ser el mirall per a tot el nostre futbol base. L'Aleví A també té un partit important per acostar-se a l'ascens. Aquest dissabte, a les 13h, rep al Parc Esportiu de Les Grases al Sant Esteve de Sesrovires B. En un cap de setmana de Fira i estiu avançat no perdeu l'ocasió de donar suport als nostres equips.
Alberto Prieto comença els primers contactes informatius amb els pares
El nostre president ha començat una sèrie de reunions amb els pares i mares del futbol base per informar de la nova política del club respecte a les equipacions. Els propers dies informarem a bastament d'aquesta i altres novetats.
El nostre Juvenil necessita només un punt per garantir la permanència. En la temporada del retorn a Primera Divisió, els nostres joves valors han completat una lliga excel·lent que pot donar encara més fruits en el futur. Aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda tenim l'ocasió de tancar la temporada.

El Santfe, a la Fira
El Santfeliuenc Futbol Club tindrà presència visible a un stand de la Fira. El nostre club compartirà amb altres entitats esportives de la ciutat una parada a la Fira en el marc de les Festes de Primavera. Per a tots aquells que estigueu interessats a rebre informació del club, i, sobretot, per a tots els interessats en les inscripcions per al futbol base la propera temporada, ens trobareu al carrer Vidal i Ribas, a l'altura del número 15, una mica abans d'arribar al pati de l'Ateneu des del carrer Pi i Margall.

SantfeFC Agenda
Primer equip: Sant Joan Despí - Santfeliuenc FC 0 - 2
Amateur: Penya Recreativa B - Santfeliuenc FC B 4 - 0
Juvenil: Santfeliuenc FC - Igualada CF 2 - 2
Cadet A
: Santfeliuenc FC - Vista Alegre 8 - 0
Infantil: Santfeliuenc FC - Corbera CF 1 - 2
Aleví A
: Santfeliuenc FC - Sant Esteve de Sesrovires B 10 - 0
Aleví B: AE Prat D - Santfeliuenc FC 0 - 1
Benjamí A: Santfeliuenc FC - Espluguenc 2 - 0

Benjamí B: SABA - Santfeliuenc FC 7 - 1