dimecres, 6 de maig del 2009

El Santfeliuenc FC dóna suport al Club Bàsquet Santfeliuenc per a un partit que val una lligueta d'ascens a LEB Bronze

Com ja vam fer l'any passat arran del partit amb el CB Viladecans que servia per mantenir la categoria EBA, el Santfeliuenc Futbol Club torna a donar suport al nostre equip germà del Club Bàsquet santfeliuenc per al transcendental partit que juga aquest dissabte a les set de la tarda davant l'Hormipresa Igualada. Si el Club Bàsquet Santfeliuenc supera els igualadadins haurà aconseguit un èxit històric ja que es classificarà per jugar la fase d'ascens a la LEB Bronze, que es disputarà a la localitat guipuscoana d'Aspeitia els dies 22, 23 i 24 de maig. La temporada d'un clàssic com el Club Bàsquet Santfeliuenc ha estat extraordinària i trencant tots els pronòstics arriba a la darrera jornada amb claríssimies aspiracions d'ascens al bàsquet professional espanyol.
Per tal motiu demanem a tots els socis, simpatitzants i jugadors del nostre futbol base que el proper dissabte de Fira us apropeu al Palau per viure un gran esdeveniment de l'esport de la ciutat. L'entrada es gratuïta i la directiva del nostre equip germà prepara un seguit d'actes per passar una tarda inoblidable.
No us perdeu l'últim partit de Lliga EBA del CBS. L'espectacle i l'emoció estan garantides. Recordeu, el partit es juga aquest dissabte 9 de maig a les set de la tarda.


El Club Bàsquet Santfeliuenc ha fet una temporada memorable i ara només necessita una victòria en l'última jornada per assolir la lligueta d'ascens a LEB Bronze. Una gesta que, si es produeix, serà molt celebrada per tot l'esport santfeliuenc. Al Palau no hi pot faltar ningú.