dimecres, 23 de setembre del 2009

Comença la temporada oficial per al futbol base

Arriba l'hora de la nostra pedrera. Després de més de tres setmanes de feina comença la competició oficial per als tres equips que militen a Primera Divisió: juvenil, cadet i aleví. Trenta partits per endavant i un objectiu: gaudir com a futbolistes d'un equip históric. En les properes setmanes també arribarà el torn per a la resta dels nostres equips: infantil, benjamí A i B, Prebenjamí i Promeses. I tampoc no ens oblidem dels últims d'arribar a casa, el nostre equip de futbol sala, que debutarà a Tercera el 17 d'octubre visitant la pista de la Penya Barcelonista Pla del Penedès.

El juvenil s'estrena dissabte a Cubelles
El juvenil juga a les 16:30 hores al Josep Pons i Ventura de Cubelles davant el Cubelles CF. El Santfe repeteix per segon cop al grup I de Primera Divisió després de l'ascens assolit la temporada 2007-2008. L'objectiu ha de descansar a consolidar la categoria sense renunciar a res.

El Cadet alça el teló contra el Santboià a Les Grases
El Cadet debuta en la competició aquest dissabte a les 15 hores davant el Santboià FC. Els nois de Diego Naranjo tractaran de fer una altra gran temporada com es costum.

L'Aleví debuta a Les Grases aquest diumenge a les 9:30

L'aleví, que tan brillantment va assolir l'ascens a Primera Divisió la temporada passada, debuta a Primera davant l'Espluguenc. El partit es juga aquest diumenge a les 9:30 del matí. A la banqueta s'estrena Joserra Campos, jugador del primer equip.

1 comentari:

jesus m. ha dit...

Cuanto han quedado los chavales? Se que el juvenil gano 0-1, y el cadete perdio 0-3.

Un saludo y viska el sanfe!!