dilluns, 21 de setembre del 2009

La contra de la crònica

Jornada poc afortunada per al Santfeliuenc. Els primers 20 minuts van passar factura i malgrat el cabàs d'oportunitats només en una vegada vam aconseguir foradar la porteria banyolina. Els del Pla de l'Estany van mostrar moltes taules malgrat la seva joventut. Napo Cayuela, un clàssic del futbol gironí que va jugar a la UE Figures quan l'equip alt empordanès vivia la seva edat d'or al futbol professional espanyol, està fent una bona feina com ja la va fer la temporada passada al capdavant del modestíssim i amateur Miapuesta Vilajuïga .
La directiva continua la seva campanya de socis i aquest diumenge una desena de santfeliuencs va decidir apuntar-s'hi. El Santfe és una passió que volem compartir amb tots vosaltres, amb total la ciutat. I la directiva també mira de reforçar la nova imatge corporativa de club. Tant de bo aviat puguem gaudir d'una instal·lació més còmoda per a tots. Temps era temps que deia el poeta... Serrat. La promesa ja és sobre la taula.
Carlos exercita Albert Duran. Dos grans porters per garantir la porteria del Santfe 2009-2010

La cabina de retransmissió de Les Grases. Joaquín Rivas posa la veu a les retransmissions del carrusel Futbol Catalunya de Ràdio Marca. Joserra Campos pren imatges per a l'anàlisi d'Andrés González
La resposta de l'afició va ser acceptable però pensem que encara hi falteu molts.

El Bar del Santfe, un cau de trobada per a l'afició que pot gaudir d'esmorzars generosos

Andrés González no acabava d'entendre què li passava al Santfe en 20 minuts per a l'oblit que van costar tres punts

El vicepresident Manuel Navarro comprova que no falli res en els aparells de so. Una manera de contribuir a que l'afició rebi una informació general del partit es fer servir la megafonia. Malgrat que la instal·lació no hi acompanya la directiva no defalleix per anar cobrint espais d'informació a l'aficionat

Una representació de la directiva, amb el president en cap, durant la coordinació de l'accés al Parc Esportiu de Les Grases

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Está claro que lo peor : el resultado y el trio arbitral. Lo mejor : la actitud del equipo y el Lomo con salsa de anchoas. Bueniiisimo!!. Ya estoy esperando al próximo desayuno.

Anònim ha dit...

soc de banyoles i pensu que el resultat just hagues estat un empat per les ocasions per sentenciar que va tenir el banyoles en els primers 25 minuts...
i per les moltes que despres va tenir el santfeliuenc despres...
l ultima jugada el linier aixeca el banderí de seguida i tot el que passa despres ja no hi compta,el que no hauria estat just es que l´arbitre no hagues fet cas (he de dir que el arbitre no va fer cas els liniers mai)
bon equip el santfe malgrat q no comptava competir a catalana
A banypoles tambè patirem pq juguem amb jugadors de regional però treballant ens en surtirem

SORT SANTFE!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies amic de Banyoles i molta sort

Ens retrobem a la capital del Pla de l'Estany el 7 de febrer.

A reveure

Anònim ha dit...

Estic molt content de veure que gent dels equips contraris que en visiten col·laboren amb nosaltres.

Crec que el personal no es va molestar per l'ultima jugada, estava clar que el linier va aixecar el banderí y crec que es va equivocar però el penal era posterior. El personal estava molest per l'actitud de l'Ardit, que va estar tot el partit fent comentaris fora de to als jugadors y altres coses que no crec que es tinguin que explicar.
El problema que va haver al acabar el partit no es pot justificar, y em costa que la Junta Directiva no permetrà que torni a pasr res semblant, y la sort es que hi havia un Directiu de la Federació Catalana d'arbits y va poder veure el comportament de l'arbit.

Sort Banyoles y Visca el Santfe.