dilluns, 26 d’octubre del 2009

El nostre nou equip de futbol sala debuta al Palau

Una de les principals novetats del nostre club per a la temporada 2009-2010 és l'aparició de la secció de futbol sala. Aquesta secció, apadrinadra per la nostra entitat, supleix un buit a la ciutat després de la desaparició de la Penya Barcelonista. Ángel Hernández, que fou als anys 80 delegat del Primer Equip a Preferent en l'etapa de Toni Llebaria a la banqueta, va ser l'impulsor perquè l'acord reeixís. Tant de bo sigui el principi d'una llarga i fructífera relació amb l'esport que més practicants té a Sant Feliu.

El passat dissabte el flamant Futbol Sala Santfeliuenc va debutar al Palau en el partit de la segona jornada de Tercera Divisió Territorial que li enfontava a la Penya Barcelonista Montpedrós de Cervelló. Tot i que no es va poder guanyar, els jugadors que entrena Juan Carlos Maestre van oferir una bona imatge i van aconseguir igualar el gol visitant. Gil va ser el golejador blanc-i-blau.

La plantilla del nostre equip de futbol sala és la següent:
Carlos Martínez, Rubén Claret, Javi Moreno, José Antonio Gil, Miguel Polaina, Javi Navarro, Javi Hernández, Aimar Moreno, Damián González.
Entrenador: Juan Carlos Maestre.
Delegat: Ángel Hernández.


El proper partit serà aquest dissabte a les 17:30 hores a la pista del Futsal Cervelló B


1 comentari:

Anònim ha dit...

pues si todos son igual de malos que Javi Navarro vamos apañados!! (je,je,...)
TT8