dilluns, 26 d’octubre del 2009

La contra de la crònica

El Municipal Xevi Ramon ja forma part de la memòria santfeliuenca. A Vilassar de Mar el nostre equip hi va aconseguir la primera victòria a domicili a Primera Catalana. Aquest equip i aquest projecte segueixen conquerint espais d'història. I a més la victòria va tenir dedicatòria especial.
Com ja fèiem esment a la crònica, la directiva del Vilassar que presideix Francesc Tolrà va tenir un detall molt bonic amb la nostra directiva tot convidant Alberto Prieto a la llotja i després fent-nos una càlida recepció oficial on també hi va ser l'alcalde de la vila maresmenca, en Joaquim Ferrer i Tamayo. La nova categoria ens demostra que els equips cada vegada estan més ben organitzats i al Xavi Ramon ho vam copsar.
I ja hem de pensar en el proper cap de setmana amb un plat fort: la presentació de tots els nostres equips. Serà la nostra festa que tindrà com a epíleg un partit de luxe: Santfeliuenc - Sants. Ara sí, Les Grases s'ha d'omplir. És l'hora del Santfeliuenc i de l'afició.
No volem acomiadar la nostra particular contra de la crònica sense enviar una forta abraçada al davanter valencià del FC Barcelona Rubén Rochina. Rochina es va lesionar el passat dijous durant el partit que va enfrontar el nostre Primer Equip amb el Juvenil A del Barça. La lesió s'ha revelat greu ja que l'ariet té trencat el menisc. Desitgem una ràpida recuperació i que aviat el tornen a veure fent gols.

Andrés González dirigeix l'escalfament. La victòria va tenir una dedicatòria especial

Vicente Garrido i Andrés Gil, durant un moment de descans

El periodista Joaquín Rivas durant la retrasmissió per a Marcador Catalunya de Ràdio Marca

Els aspersors de reg ens van jugar més d'una mala passada


La llotja del Xevi Ramon delicadament guarnida amb el producte local


Imatge de la bonica tribuna del Xevi Ramon



L'estadi del Vilassar de Mar ja forma part de la memòria del Santfe. Allà hi vam guanyar el nostre primer partit a domicili a Primera Catalana