diumenge, 22 de novembre del 2009

El Santfe cau de manera clara contra la Gimnàstica Iberiana

GIMNÀSTICA IBERIANA 3 - SANTFELIUENC FC 0
Estadi: Municipal Eduard Aunós
Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: Lluís Brunner López (Delegació de Girona)
Temperatura: 17 graus i cel amb sol i núvols

El retorn a l'Eduard Aunós va ser més deslluït que mai. El Santfeliuenc només va existir als primers 45 minuts. La segona part, ras i curt: per oblidar. La Gimnàstica Iberiana té molt apamat el seu recinte de terra i la clara victòria va fer justícia. Carlos, malgrat la forta pressió que va haver de suportar, va tornar a demostrar la seva qualitat i va salvar-nos de rebre una derrota més abultada.
La Gimnàstica Iberiana destaca per la fortalesa i convicció en un sistema de joc basat en un futbol molt directe i sense vacil·lacions que li està donant molts èxits. Ja des dels primers minuts va donar mostres del seu poder. Carlos es va haver de lluir al minut 10 en una rematada enverinada de l'omnipresent Sasha. Era el primer avís. I el segon ja no va ser cap avís sinó crua realitat. Un servei de falta lateral el va aprofitar Moyano per avançar-se a la defensa blanc-i-blava i connectar un cop de cap que va provar la xarxa de Carlos. Arran del gol es va desfermar una discussió entre David Arcos i Rafa Padilla que va acabar amb l'expulsió de tots dos. Massa nervis.
Arran del gol en contra, el Santfeliuenc es va estirar i es va fer amb un lleuger domini. Els blanc-i-blaus van mirar de trenar alguna jugada en els pocs espais que concedien els locals. Álex Burch en una centrada potent no va trobar la rematada adient de Jordi Vidal. Al minut 32, un llançament potent de Maldonado es va estavellar en la cama d'un defensor de la Iberiana. A les acaballes, una combinació briosa entre Dani Texeira i Hinojo va acabar amb un rematada desviada d'aquest últim. Era el poc o molt que havia pogut donar el Santfe. La represa que esperava seria molt severa.
El Santfeliuenc va retornar amb la ferma convicció de salvar almenys un punt. Andrés González va reorganitzar l'estructura de l'equip i Quiles i Joserra van saltar al camp per donar musculatura al mig del camp i mirar de collar les transicions defensa/atac. Una acció, però, va canviar de manera radical l'escenari. En un rebuig dins l'àrea de la Iberiana, els nostres jugadors van protestar unes possibles mans del central barceloní Moyano. Mentre el gruix dels jugadors santfeliuencs protestaven, els locals van organitzar un contracop fulminant que va acabar amb una rematada d'Óscar que va rebutjar de manera impecable Carlos. La pilota, però, va caure a les cames d'un jugador local que va centrar i ara sí Sasha no va perdonar i va afusellar. El partit, amb 40 minuts per jugar, estava malauradament dat i beneït.
El Santfeliuenc va abaixar massa els braços. L'equip va anar apagant-se i les arribades a l'àrea visitant van morir en llançaments que s'anaven molt lluny de la porteria de Joan Pardo. Per la seva banda, els locals van crear molts problemes en totes les accions ofensives, especialment per banda esquerra on l'extrem Héctor va fer i desfer. Per acabar-ho d'adobar, Sasha va repetir en fer el tercer gol en una rematada en solitari dins l'àrea. El Santfeliuenc necessitava aire i només les grans intervencions de Carlos van evitar un càstig més sever.
El millor de tot plegat és que el proper diumenge el Santfe torna a Les Grases en un enfrontament contra un clàssic del futbol català, el CF Igualada. El suport de l'afició de Sant Feliu tornarà a ser cabdal. No podem fallar!!!


Gimnàstica Iberiana: Joan Pardo, Dani Benítez, Eric, Moyano, Jon Ander Alexanko, Guti, Marcos (Manu, 72'), Óscar (Héctor, 58'), Rafa Padilla, Johny i Sasha (Adri, 78').
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez (Joserra, 46'), Alberto, Iñaki, Jordi Vidal, Hinojo (Iván Fuentes, 65'), Maldonado (Quiles, 46') Arcos "Palote", Ochoa, Dani Texeira i Álex Burch.
Gols: 1 - 0, Moyano, 12'; 2 - 0, Sasha, 50' i 3 - 0, Sasha, 70'.
Àrbitre: Lluís Brunner López, la seva actuació va ser regular. Va mostrar targeta groga els locals Rafa Padilla, Dani Benítez, Manu i Sasha; i als santfeliuencs Arcos, Dani Sánchez, Ochoa i Joserra. Va expulsar per targeta vermella directa Rafa Padilla i Arcos (13').


Quadern de notes:
- El Santfeliuenc que va passar per l'Eduard Aunós va ser el més discret de les quatre últimes temporades.
- Carlos, malgrat el tres gols rebuts, va evitar una derrota més àmplia.
- La Gimnàstica Iberiana va demostrar un cop més la seva fortalesa a l'Eduard Aunós.
- De nou, els nervis van tornar a jugar una mala passada. Dues expulsions als 13 minuts són difícilment explicables.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

hoy no han tenido el dia y no han estado a la altura q todos deseamos y no hay escusa a la derrota y gracias al portero q ha salvado mas de un gol cantado, pero eso no quita q como se puede jugar en un campo de tierra y tan pequeño y en tal malas condiciones, y vaya aficion q tienen no tienen verguenza ninguno todo el partido insultando y malmetiendo, en el partido de vuelta espero q el santfe les de un repaso y q vean q tienen una aficion estupenda, ahora mas q nunca estamos con vosotros.
visca el santfe.

CURRITO ha dit...

no hay escusa en la derrota no estuvimos bien y hay q aprender de lo errores cometidos.vaya aficion mas sinverguenza, insultos increpando ect.en ese campo es dificil ganar eso es una ratonera vaya terreno de juego mas malo en fin q el domingo q viene nos hagamos fuertes en las grasas y sumemos 3puntos importantisimos contra el igualada.
VISÇA EL SANTFELIUENC.

Anònim ha dit...

estos tios de la iberiana fuera de la primera catalana que hostias fuera del futbol segun me comenta chiqui unos tios que permiten que se meen en la botella de carlos que intenten entrar a los vestuarios para agredir a palo y que al finalizar el partido les dejen entrar al campo borrachos insultando a nuestros jugadores no merecen jugar a futbol y me refiero al señor picolo y toda su directiva fuera ya de una vez

MIGUEL ANGEL ha dit...

BUENAS NOCHES ESO QUE DICES ES CIERTO AL DESCANSO LE COMENTO AL DELEGADO DE LA IBERIANA Y AL ARBITRO LO SUCEDIDO CON LA BOTELLA DE CARLOS Y NI PUT... CASO ,AL DELEGADO LE COMENTO LO DE LLAMAR A LOS MOSSOS PARA SACAR A PALO DEL CAMPO Y ME DICE QUE NO TENDRA PROBLEMAS PARA SALIR COSA QUE YO DUDABA PERO POR SI LAS MOSCAS SALIO CON JACO CUANDO YA HABIA COMENZADO LA SEGUNDA PARTE . YA EN LO VESTUARIOS EL ARBITRO ME DICE QUE EN EL ACTA HACE CONSTAR QUE EN LAS CAMISETAS NO SE APRECIAN LOS NUMEROS ,POR LO VISTO ESO TIENE MAS INPORTANCIA QUE AL FINALIZAR EL PARTIDO ENTRARAN AL CAMPO ESAS PERSONAS INSULTANDO Y HACIENDO GESTOS HOSCENOS EN FIN ESO ES LA IBERIANA .

jesus m. ha dit...

Malas noticias, 4 partidos de sancion para Palote!

Un saludo y viska el sanfe!!