diumenge, 3 de gener del 2010

El Santfeliuenc, a per tres punts vitals davant el CD Montcada

SANTFELIUENC FC - CD MONTCADA
Data: dimecres 6 de gener
Hora: 12 del matí
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: Francisco Javier Serrano Hernández (Delegació de Lleida)
Ràdio o TV: No
Previsió del temps: 8 graus, cel cobert amb possibilitat de pluja



La Diada de Reis ens porta el regal d'un interessantíssim Santfeliuenc - Montcada que pot començar a resoldre moltes coses si els futbolistes que entrena Andrés González sumen els tres punts. El rival no ho posarà gens fàcil perquè arriba a Sant Feliu assetjat pel fantasma de la Preferent i amb la necessitat de puntuar-hi si no es vol veure despenjat de manera definitiva dels llocs tranquils. L'ombra dels descensos no compensats eixampla el dramatisme.
El Santfeliuenc ha preparat el xoc aprofitant els dies feiners que el calendari festiu nadalenc permetia. Andrés González recupera el concurs de Dani Arcos. El veterà futbolista santfeliuenc no jugava des del passat 22 de novembre quan va ser expulsat al camp de la Gimnàstica Iberiana.Tothom és conscient que els punts tenen una transcendència cabdal si es vol afrontar la segona volta amb moderada tranquil·litat. És per això que apel·lem al suport de tota l'afició per tal de crear un ambient maco en una Diada de Reis que servirà per donar la benvinguda a l'any futbolístic a la ciutat. I una magnífica matinal perquè la canalla estreni les joguines a Les Grases.


El nostre rival (XVII): el CD Montcada, un equip amb un projecte ambiciós que ha començat la lliga decebent
El CD Montcada és un històric del futbol vallesà que ha viscut a a l'ombra dels dos grans capitostos de la comarcar com el CD Sabadell i el Terrassa FC. L'equip verd, fundat el 1923, va viure la seva edat daurada als anys 50 quan va ser vuit anys consecutius aTercera Divisió. La crisi, però, va passar factura i als anys 80 l'entitat va entrar en decadència i es va veure abocada a Segona Regional. A poc a poc hi va anar recuperant categores fins assolir l'any 2007 l'ascens a Primera Divisió Catalana. L'ascens es va produir d'una forma similar a la del Santfeliuenc, ja que els montcadencs van aprofitar la seva tercera posició al grup I de Preferent per cobrir la vacant deixada a Primera Catalana per la desaparició del Badalona B.
El club ha destacat en els darrers anys per iniciatives culturals i socials amb la voluntat d' encabir-se dins el teixit associatiu del municipi. El seu president, Modesto Sanchís, ha mirat de revitalitzar el futbol a Montcada i en aquest repte hi ha contribuït disposar d'un estadi modèlic, inaugurat l'any 2007.


El CD Montcada de Jaume Creixell és molt més equip del que diuen els seus discretíssims números

Sorprèn i molt la fluixa temporada que estan fent els montcadencs en la seva tercera temporada a Primera Catalana. L'equip verd havia fet una aposta interessant aquest estiu i va mantenir la base que la temporada passada -Cabra, Cusó, Solanas o Paco Tamudo- havia completat una bona campanya. A més a més hi va incorporar futbolistes contrastats com el defensa Jimmy (Castelldefels); els migcampistes Javi Carrión (Castelldefels) i Serrano (Poble Sec); o el davanter Eric Calvo (Prat). L'inici, però, va ser decebedor i la directiva es va veure obligada a buscar un revulsiu en forma d'entrenador que substituís Alfonso Martínez Pino. I sens dubte el va trobar ja que Jaume Creixell és sempre notícia. El desembarcament del mediàtic Creixell ha significat una lleugera reacció però encara no la que esperen a Montcada. Tothom confia que la qualitat de la plantilla s'acabi imposant i es foragiti el fantasma del descens.


Plantilla:
Porters: Tardío i Jonathan (Sant Joan Montcada).
Defenses: Cusó, Miki, Cabra, Cuadras, Víctor Pacheco (Badalona,Juvenil), Jimmy (Castelldefels), Xavi García (Europa) i Iván Serrano.
Migcampistes: Burgos (Mercantil), Egaña (Mercantil), Óscar, Solanas, Giráldez, Carrión (Castelldefels), Serrano (Poble Sec) i Iván Peralta (Hospitalet).
Davanters: Paco Tamudo, Éric Calvo (Prat), Norbert, Germán, Dani Domínguez (San Cristóbal) i Charly (Sants).

Dades del club:
Any de fundació: 1923.
President: Modesto Sanchís.
Estadi: Nou La Ferreria, inaugurat el 2007.
Aforament: 2.500 espectadors.
web: http://www.cdmontcada.com/
Bibliografia: Lluís Maldonado i Rafa Jiménez, Sang Verda. Montcada i Reixac, 2009.
Temporades a Tercera Divisió: 11.
Temporades a Primera Catalana: 3.


Últim precent:
Temporada 1971 - 1972, Primera Regional, grup II
Jornada 17 (19-12-1971) Santfeliuenc 1 (López, 83') - Montcada 0
Jornada 36 (30-04-1972) Montcada 2 - Santfeliuenc 1


La imatge ha estat extreta del web oficial del Club Deportiu Montcada, http://www.cdmontcada.com/

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Alguien sabe como se puede cobrar la loteria?

Anònim ha dit...

ha tocado?? mira que cada añ compro pero este no. tengo a mi sobrino en el club, antes a mis hijos... cuanto ha tocado?? enhorabuena y feliz año a todos