dijous, 18 de febrer del 2010

El Santfeliuenc FC amb el Club Bàsquet Santfeliuenc

Des del Santfeliuenc Futbol Club volem felicitar el nostre club germà del Club Bàsquet Santfeliuenc per l'esplèndida temporada que està fent, un cop més, a la prestigiosa Lliga EBA espanyola. La victòria del CB Santfeliuenc a Granollers ha suposat que el nostre gran equip de bàsquet sigui lider i tingui gairebé assegurat el passi a les fases finals d'ascens a LEB Plata en què portarà el nom de Sant Feliu arreu d'Espanya. Per tot plegat demanem als nostres socis i aficionats que també facin suport al CBS en aquest tram final de lliga tan il·lusionant per a l'esport de la ciutat i que hi vagin al Palau. L'espectacle mereix la pena i us enganxarà.
Felicitats, Xavier Sospedra i felicitats a tota la directiva que tan generosament ha donat suport en moltes ocasions al Santfeliuenc futbol Club.
Un equip genial per a Sant Feliu

4 comentaris:

jesus m. ha dit...

Si quedan lideres, tienen derecho a organizar el play-off en casa?

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

No, esta temporada no hay sistema de Play-off.
Hay tres eliminatorias para 32 equipos (6 por cada grupo más los 2 séptimos mejores): cuartos, semifinales y final en sistema de ida y vuelta. Si el CBS queda entre los tres primeros el partido de vuelta es en casa y así hasta llega a la tercera eliminatoria en la que quedan los cuatro campeones.

Anònim ha dit...

son buenissimos haber si conseguimos el descenso

Anònim ha dit...

son buenissimos haber si conseguimos el descenso